ISPOVIJEST ZVIJEZDE

JENNIFER LAWRENCE 'Patila sam od depresije i anksioznosti, a mučila me i hiperaktivnost'

Lijepa Jennifer Lawrence poznata je po vedrom karakteru i odličnom smislu za humor
 AFP

Lijepa Jennifer Lawrence poznata je po svom vedrom karakteru i odličnom smislu za humor. No, nedavano je u intervjuu za časopis Madame Figaro priznala kako nije uvijek sve bilo tako idilično.

Ova 23-godišnja dobitnica Oscara prije nego što je svoj život posvetila glumi patila je od depresije i anksioznosti, a iz teškog stanja u koje je zapala izvukli su je lijekovi. Osim toga, imala je problema i s hiperaktivnošću.

'Mučila me prevelika znatiželja u djetinjstvu. Majka mi je to opisala kao prejako svijetlo, iskra koja je neprekidno tinjala u meni. No, kada sam ušla u tinejdžerske godine ona se ugasila i počela je druga vrsta problema' , kazala je Jennifer i dodala kako je patila od anksioznosti.

Nakon što je nastupila u nekoliko predstava u loklanoj Crkvi, Jennifer se odlučila za glumu.

'Usprkos svemu što me okružuje, pokušavam ostati normalna. Jedna od opasnosti filmske industrije jest činjenica da se sve oko vas odvija prebrzo. Ne žeim da me to samelje i oduzme mi važne dijelove života. Zato pokušavam ostati što jednostavnija. Nemam niti asistenta, umjesto toga na snimanjima me prati moja najbolja prijateljica', kazala je Jennifer i dodala kako se na kraju dana druže i tako provodi vrijeme s nekim tko je zaista dio njenog života, a ne netko tko za nju radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:48