SVEČANI DAN

Jennifer Aniston i Justin Theroux će na svoje vjenčanje pozvati samo 50 gostiju

Jennifer Aniston i njezin zaručnik, glumac Justin Theroux u punom su jeku priprema za svoje dugo iščekivano vjenčanje.

Ono bi se, prema najnovijim informacijama, trebalo održati vrlo skoro - u roku od najviše dva tjedna nakon predstojeće dodjele Oscara.

Vijest o datumu njihova sudbonosnog “da”, koji je par uporno pokušavao sakriti od očiju javnosti otkad su se zaručili u kolovozu prošle godine, proširila se nevjerojatnom brzinom internetom nakon što se doznalo da je poštar u njihovu zajedničku kuću u Los Angelesu dostavio vjenčano pristenje koje je 43-godišnja glumica prethodno naručila.

- Jennifer pokušava držati datum vjenčanja tajnim, no ono će se najvjerojatnije održati u roku od tjedan ili dva tjedna nakon Oscara, na kraju mjeseca - otkrio je jedan od izvora upoznat s planovima poznatog para. Vjenčanje bi se trebalo održati u njihovoj 22 milijuna dolara vrijednoj kući. Navodno će biti pozvano 50 odabranih gostiju, među kojima bi se trebali naći i George Clooney te bivši Jenniferini kolege iz “Prijatelja”, serije koja ju je proslavila, i to primjerice Matthew Perry te Courteney Cox, koja bi joj trebala biti vjenčana kuma. Justin je pak navodno zamolio prijatelja Benna Stillera da mu bude vjenčani kum.( M. H.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 15:29