MODNA IKONA

JELENA ROZGA O LJUBAVNOM ŽIVOTU 'Možda novinari nisu vidjeli ono što im je pred očima, nikoga ne skrivam'

Splitska pjevačica postala je zaštitno lice poznatog modnog brenda. Uz to, spremna je za vruće ljetne nastupe
 Studio

Talijanski modni brend Lio JU najavljuje ženstveno i senzualno ljeto kroz novu seriju street style fotografija s Jelenom Rozgom u glavnoj ulozi. Lijepa pjevačica u kampanji za nadolazeću ljetnu sezonu dočarava autentičnu eleganciju po kojoj je ovaj talijanski brend poznat, a nastala je na prepoznatljivim splitskim lokacijama pred objektivom zagrebačkog fotografa Gorana Čižmešije, poručuju iz tog poznatog modnog brenda.

No, osim svoje prepoznatljive elegancije Jelena je okupirana nastupima. Stiže ljetna sezona koncerata, ludi večernji provodi i zabava koja nerijetko potraje do jutra.

Što se tiče ljubavnog života, ta seksepilna Splićanka tijekom karijere bila je više nego štura u odgovorima, pa je ponovno na pitanje o tome kako to da je se nikada nije moglo fotografirati s dečkom, odgovorila:

- Možda nisu vidjeli ono što im je pred očima, nikoga ne skrivam. S druge strane, nikad nisam nametljivo predstavljala svoje ljubavi. Naprosto to nije moj stil - kaže Rozga i dodaje: - To što svoju intimu čuvam za sebe ne znači da ne živim normalan i svakodnevan život.

Raspričala se Jele, kako ju odmilja Splićani zovu, i o svom idealnom muškarcu.

- To je uvijek onaj u kojeg sam zaljubljena. Ljubav sve mijenja.

Ono što ju je posljednjih mjeseci posebno razveselilo jest podatak da ju je internetski portal bryaan Bazaar zajedno s glumicom Natašom Janjić svrstao među najseksepilnije žene Europe, a zbog te liste obje su se našle u društvu eminentnih dama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 19:26