BAR REFAELI ISKRENO

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA JOŠ JE SOLO 'Kad sam vidjela da je Leo u vezi s Blake, nisam mogla prestati plakati'

 Instagram

Lijepa Bar Refaeli većinu 2013. godine provela je na prekrasnim plažama diljem svijeta, a onda je na Silvestrovo na svom Instagram profilu objavila montirani video s najdražim trenucima 2013. prepun fotki s plaže!

'Moja godina uglavnom je bila ljetna! Ne bih mogla živjeti nigdje dalje osim na plaži', napisala je izraelska ljepotica pored videa.

Iako je svjesna svog dobrog izgleda i toga da se gotovo svaki muškarac okreće za njom, ljepotica je u nedavnom intervjuu za izraelske novine Yedioth Ahronoth izjavila kako nije imala dečka već godinu i pol dana, otkako je prekinula s Leonardom DiCaprijem.

'Priznajem da me fotografija Leonarda i Blake Lively oborila s nogu. Nisam mogla prestati plakati. Nitko nije znao da sam se vratila u svoju sobu i gušila u suzama, jednostavno ih nisam mogla zaustaviti', otkrila je iskreno Bar kako je reagirala kad je vidjela da je njezin dugogodišnji ljubavnik pronašao drugu vrlo brzo nakon prekida.

Bar je ispričala i kako ne može shvatiti zašto još nije našla novog dečka.

'Ne razumijem zašto pa ja sam u redu, izgledam dobro, 'cool' sam. Volim i izlaziti van, biti kod kuće, volim filmove i volim jesti. Što onda nije u redu sa mnom? Zašto sam sama?', izjavila je ljepotica.

Dodala je kako traži nekog ozbiljnog tko može držati korak s njom i to dolazi iz tople obitelji pune ljubavi kao što je njezina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 10:57