CRNA PANTERA

JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH MODELA SE ODMARA U CRNOJ GORI Naomi se na Sv. Stefanu miri s bivšim dečkom?

 Getty

Nakon što je u četvrtak navečer cijelom regijom odjeknula vijest da je Naomi Campbell stigla u Crnu Goru, mediji ne prestaju tražiti razlog njezina posjeta.

Naime, kada je tamnoputa ljepotica izašla iz limuzine u trapericama, bijelom sakou i s crnim šeširom na glavi, nastala je sveopća pomutnja na Svetom Stefanu.

A bivša, planetarno popularna manekenka sve donedavno bila je u vezi s ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom koji je, među ostalim, suvlasnik hotela “Aman” na Svetom Stefanu, a svjetski mediji prozvali su ga ruskim Donaldom Trampom.

Tajni dolazak

Iako razlog njezina dolaska nije otkriven, pretpostavlja se da je to mondeno mjesto odabrala zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima Sandri i Andreju Meljničenku, koji svojom luksuznom jahtom često krstare Crnogorskim primorjem.

O obitelji Meljničenko se zna da su već godinama prema Forbesovoj listi jedni od najbogatijih ljudi svijeta, a zanimljivost je u tome što je Sandra rođena Beograđanka čija je majka podrijetlom iz Dalmacije, a našu je pjevačicu Ninu Badrić pozvala da pjeva na svadbi njezina brata.

Bila u depresiji

Naomi je pak nakon raskida veze s bogatim Rusom pala u depresiju te je jedno vrijeme provodila u osami, sumanuto vježbajući jogu. No, kako otkrivaju, ta njezina tmurna epizoda proljetos je završila. Navodno joj je osmijeh na lice vratio sedam godina mlađi glumac Michael Fassbender, zvijezda filma “12 godina ropstva”. Par je, kako se šuška, u travnju zajedno izlazio, a viđeni su i na privatnim zabavama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:18