CRO A PORTER

Janica: Kad mi se nešto sviđa, ne pitam za cijenu

PRX Modele su predstavili Marina Design, Sin Factory, Zipper, Dejan Despotović, Luka Grubišić i sestre "Boudoir"
 Neja Markičević/CROPIX

ZAGREB - Mračne kolekcije, uski korzeti, gole grudi te pad i puzanje po modnoj pisti obilježili su treću večer Nivea Cro-a-portera, na kojoj su svoje nove modele predstavili Marina Design, Sin Factory, Zipper, Dejan Despotović, Luka Grubišić i sestre “Boudoir”.

Neobični performas usred revije, koji je priredio Tonči Meštrović sa svojim brandom “Sin Factory”, koji za nadolazeću sezonu predlaže tamne čvrste korzete, uske i napuhane suknje te sjajne tajice, iznenadio je publiku CAP Arene.

Dok su jednoj od modela ruke bile vezane uz štap, druga je “odglumila” bolni hod na potpeticama i pad pred kamerama, za koji su mnogi povjerovali da nije bio izrežiran. Osrežnim kolekcijama suknji, košulja i haljina u raznim bojama oduševili su dizajner Luka Grubišić i modni dvojac Boudoir, dok je gostujući dizajner iz Srbije jedini predstavio i žensku i mušku kolekciju, čitavu u crnoj boji.

Marina Design za toplije dane osmislila je lagana uska odijela, tunike i kombinezone, koji su posebno oduševili glumicu Zrinku Cvitešić, koja je i plijenila pažnju odabirom odjeće.

- Sada nosim Roberta Severa, a on mi je osmislio i čitav “styling” za večeras. Nedavno sam počela surađivati i sa Matijom Vuicom i Boudoirom i jako sam zadovoljna - ispričala je Zrinka, koja uskoro putuje u Dansku, na tamošnju projekciju filma “Na putu”, u kojemu ima glavnu ulogu.

U modnoj se publici treće večeri Cro-a-Portera našla i naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić, koja je došla u društvu kolegice Ane Jelušić i Elin Arnarsdottir, djevojke svog brata Ivice.

- Podržavam domaće dizajnere, a u svom ormaru zasada imam jedino nekih stvari od Aragovića. Ne patim na odjeću, no ukoliko mi se nešto sviđa, ne gledam na cijenu - komentirala je Janica te se sažalila nad manekenkama koje su se “mučile” na vrtoglavo visokim potpeticama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 09:45