O UKUSIMA SE NE...

Izrugivani šešir princeze Beatrice prodan na eBayju za rekordnih 682 tisuće kuna!

Šešir je u svega nekoliko dana imao 724 tisuće pogleda te 94 ponude što je novi rekord u kategoriji 'dizajnerski šeširi na eBayju'
 Sipa

Nakon što se prvi put pojavio u javnosti postao je predmet izrugivanja gotovo cijelog svijeta zbog čega je na kraju dobio svoju Facebook stranicu te svojoj vlasnici osigurao mjesto među najgore odjevenim damama na kraljevskom vjenčanju princa Williama i princeze Catherine .

Međutim, na kraju se ipak posljednja smijala upravo princeza Beatrice, vlasnica slavnog šešira, kada ga je na eBayju prodala za rekordnih 81.101 funti ili nešto više od 682 tisuće kuna.

Mlada je 22-godišnja princeza odlučila kapitalizirati zaluđenost njenim Philip Treacy šeširom te prikupiti novac za UNICEF-ovu humanitarnu akciju 'Djeca u krizi'.

Šešir je u svega nekoliko dana imao 724 tisuće pogleda te 94 ponude što je novi rekord u kategoriji 'dizajnerski šeširi na eBayju'.

- Zapanjilo me koliko je pažnje šešir privukao i veličanstvena je prilika prikupiti toliko novaca za humanitarne svrhe. Nadam se da će se budući vlasnik šešira zabaviti s njime koliko sam se ja zabavila - rekla je princeza Beatrice.

Sam Philip Treacy, milijunaš koji je osmislio šešir, ostaje nimalo dirnut komentarima o njegovom dizajnu pokrivala za glavu.

- Princeza Beatrice je izgledala lijepo i elegantno. Ljepota je u oku promatrača. Moji su klijenti vrlo konzervativni, no oni misle da su moji šeširi normalni - objasnio je Treacy.

Osim za princezu Beatrice, Treacy je izradio šešire za 35 visokih gostiju na kraljevskom vjenčanju među kojima su bili i David i Victoria Beckham.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 02:04