DOBITNICA GRAMMYJA

ISPOVIJEST SLAVNE PJEVAČICE 'Počela sam eksperimentirati i vrlo brzo postala ovisna drogama'

"Imala sam novaca kao nikad u životu. Ljudi ti počnu govoriti koliko si dobar i viču tvoje ime. To me pretvorilo u veliku 'šup***'", izjavila je pjevačica Macy Gray u intervjuu s Oprah o počecima svoje slave.

Naime, Macy je bila studentica iz Ohija te je pisala pjesme za prijatelja. Nakon toga ju je primjetio jedan čovjek iz Atlantic Recordsa te je njezina pjesma "I Try" uskoro stigla na vrh Billboardove ljestvice i donijela joj veliku slavu.

Macy je vrlo brzo počela konzumirati droge kako bi lakše izdržala na turnejama te je postala ovisna. "Moja ekipa bila je iz Engleske. Po cijele dane su pušili hašiš i znali gdje nabaviti ecstasy. Počela sam eksperimentirati i vrlo brzo su droge postale poput moje štake", opisala je Macy u intervjuu.

Ipak, kad je shvatila što joj droga čini, odlučila je prestati s drogiranjem. "Kad sam se jednom prilikom pogledala u ogledalo i vidjela podočnjake te kako moja koža izgleda, uplašila sam se i prestala uzimati droge. Isti dan sam odlučila da je gotovo", rekla je Macy.

Inače, Macy Gray iza sebe ima brojne glazbene uspješnice te prestižnu glazbenu nagradu Grammy.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 14:29