PJEVAČICA OTKRILA

ISPOVIJEST LADY GAGE 'Producent me silovao kad sam imala 19 godina dok sam još išla u katoličku školu'

 Getty Images

Pjevačica Lady Gaga gostovala je u emisiji Howarda Sterna gdje je otkrila kako je sa 19 godina, na početku svoje glazbene karijere bila silovana.

Štoviše, Gaga je zbog toga svega dugo išla na terapiju kako bi se oporavila od traume, a taj događaj inspirirao ju je i da napiše pjesmu 'Swine'.

'Prošla sam kroz grozne stvari u kojima se danas mogu smijati jer sam kroz godine prolazila mentalne, fizičke i emocionalne terapije. Neko vrijeme osjećala sam se polumrtva. Sve se dogodilo dok sam imala 19 godina. Išla sam u katoličku školu i tad su se počele događati te stvari. Samo sam mislila: 'Zar je ovo samo način na koji se odrasli ponašaju?' Bila sam jako naivna. Tek kad sam postala starija shvatila sam koliko je to sve loše. Bio si 20 godina stariji, a ja sam bila klinka', rekla je Lady Gaga u radijski eter.

Dodala je kako prvo nikome ništa nije govorila, a onda je odlučila potražiti pomoć. 'Dugo mi je trebalo da si priznam što se dogodilo', komentirala. Iako nije htjela otkriti o kome je riječ, u pjesmi 'Swine' aludira na to da je riječ o glazbenom producentu.

Iako je prošla kroz terapije, Gaga se ni devet godina kasnije ne bi mogla suočiti sa silovateljem. 'To bi bilo prestrašno. Jednom sam ga srela u dućanu i paralizirala se od straha', otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 17:24