'ZAGRLI ZA RIJETKE'

I POZNATI HRVATI ŽELE OBORITI GUINNESSOV REKORD I vi možete sudjelovati u ovom projektu, pogledajte kako

 PR fotografije

Članovi žirija ovogodišnjeg izdanja Supertalenta i žiri te natjecatelji novog Celebrity MasterChef izdanja Nove TV samo su dio u nizu brojnih poznatih osoba koje su se uključile u međunarodnu inicijativu rušenja Guinnessovog rekorda u broju prikupljenih fotografija zagrljaja pod nazivom 'Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke', koju je započeo Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.

PR fotografije

Slikanjem međusobnih zagrljaja za vrijeme snimanja novih epizoda popularnih emisija, natjecatelji i žiri dali su tako svoj doprinos u ostvarivanju ambiciozno postavljenog cilja, rušenju rekorda koji danas drži velika Kanada.

PR fotografije

Cilj ove akcije je u 'Tjednu zagrljaja' ( 21. do 27. veljače) pokušati prikupiti više od 108.121 fotografije, koliko iznosi sadašnji svjetski rekord.

PR fotografije

Sve što je potrebno da što više ljudi pokaže solidarnost i sudjeluje u rušenju Guinnessovog rekorda. Treba samo snimiti fotografiju zagrljaja i učitati ju na online platformu www.hugforrare.com u razdoblju od 21. do 27. veljače. Zagrliti možete mamu, tatu, baku, djeda, prijatelja, partnericu ili partnera, ma i slučajnog prolaznika jer time ćete proširiti poruku o ovoj humanitarnoj akciji.

PR fotografije

Akcija se provodi povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti, koji se u cijelom svijetu obilježava 29. veljače, a cilj je upoznati javnost s potrebama i problemima osoba koje boluju od rijetkih bolesti. Samo u Hrvatskoj prema procjenama više od 250 tisuća osoba boluje od neke rijetke bolesti – pokažimo im barem jednim zagrljajem da mislimo na njih.

PR fotografije

PR fotografije

PR fotografije

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 23:35