NEČUVENI ISPAD

Hus: Neka Đani usmjeri svoj gnjev negdje drugdje

Pjevač je izjavio da više nikada neće sudjelovati u showu, a danas se ipak predomislio

ZAGREB - Glasovi publike su presudni. Neka Đani Stipaničev usmjeri svoj gnjev negdje drugdje - rekao je danas član žirija HTV-ova showa “Zvijezde pjevaju” Husein Hasanefendić Hus, iako nije želio dodatno komentirati javni istup Đanija Stipaničeva koji je ove subote sa svojom partnericom Marom Milin ispao iz daljnjeg natjecanja.

Stipaničev je, naime, izjavio da je jako razočaran neobjektivnošću žirija i da se uopće ne slaže s komentarima njegovih članova.

- Posebno me pogodio komentar da sam opet ubacio operetu u izvedbu - rekao je Stipaničev koji je inače odlučio da više neće sudjelovati u showu, ali ne zbog žirija nego zato što mu je sve postalo prenaporno i tijekom godina nije uspio odraditi sve ono što je planirao.

Slično mišljenje poput kolege iz žirija Husa ima i Ksenija Erker.

- Žiri je samo mali korektor u showu koji rangira ljude na ljestvici, no publika je presudan faktor. Možda na nekoga i utječe naše mišljenje, ali publika je već u nekoliko navrata dokazala da se vodi nekim svojim kriterijima. Zato su nerijetko oni s manjim glasovnim mogućnostima zbog šarma i simpatičnosti dogurali jako daleko u natjecanju, jer se na naše komentare publika uopće nije osvrtala - rekla je Ksenija Erker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 03:48