OPSJEDNUT ZVIJEZDOM

HTJELI GA UDAVITI KRAVATOM Ubojica unovačio kolegu da kastrira i ubije Justina Biebera!

Singer Justin Bieber performs at Z100's Jingle Ball 2012 presented by Aeropostale at Madison Square Garden on Friday Dec. 7, 2012 in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
 AP

Osuđeni ubojica opsjednut Justinom Bieberom unovačio je bivšeg zatvorenika da mladu pop-zvijezdu kastrira i ubije.

Dana Martin osuđen je zbog silovanja i ubojstva djevojčice (15) 2000. godine, no otkad kaznu izležava iza rešetaka, njegova najnovija tinejdžerska meta postala je mladi kanadski pjevač.

Martin je skovao plan zajedno s Markom Staakeom, kolegom zatvorenikom s kojim je služio kaznu u zatvoru Las Cruces u Novom Meksiku prije nekoliko godina. Staake je pristao u Martinov ubojiti plan uključiti i svog nećaka.

Nakon izlaska iz zatvora, Staake i nećak Tanner Ruane prvo su trebali otputovati u Vermont, gdje bi zadavili dvoje Martinovih bivših poznanika uz pomoć šarenih kravata, karakterističnog Martinovog "oružja".

Iz Vermonta, dvojac je trebao otputovati u New York gdje bi ubili Biebera i njegova tjelesnog čuvara uoči nastupa u Madison Square Gardena.

Martin, koji ostaje iza rešetaka, razvio je opsesiju 18-godišnjim pjevačem. Čak ima i njegovu sliku istetoviranu na nozi.

Iz nepoznatog razloga, Martin je policiji razotkrio ubojitu urotu, predavši Staakea i Ruanea u ruke zakona prije nego li su imali prilike izvšiti bilo što dogovoreno.

Staake je uhićen u Vermontu, dok su Ruanea pronašli u New Yorku. Kod sebe je imao vrtne škare. Unatoč tome, niti jedan od njih nije optužen za pokušaj ubojstva. Ruane je pušten na slobodu, dok je Staake uhićen zbog prijašnjih tjeralica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 19:29