UMAG JE HIT DESTINACIJA

HRVATSKE ZVIJEZDE STIŽU NA SEA STAR Festival je, kažu, baš po njihovu guštu: 'Vrhunska mjuza i predivna Istra, treba li nam išta više od toga?!'

 
Tatjana Jurić, Luka Nižetić, Sementa Rajhard, Nives Ivanišević
 Duje Klaric, Darko Tomas, Marko Todorov, Sandra Simunovic / CROPIX

Poznati se sele u lagunu Stelle Maris, ali na nadolazećem umaškom festivalu nema rada - samo odmor i dobar provod! Zahvaljujući dvjema više nego uspješnim godinama, Sea Star je postao omiljena destinacija hrvatskih zvijezda koje su u posljednjim pripremama, a one, po svemu sudeći, uključuju i ponavljanje najvećih hitova Wu Tang Clana.

Glazbeniku Luki Nižetiću ovo će biti treći Sea Star, a odmor i uzbuđenja u Umagu dobro će mu doći prije snimanja novoga spota.

- Cijelu godinu čekam Sea Star! Definitivno najbolji festival u zemlji, toliko pozitive na jednom mjestu nema nigdje! Posebno se veselim Wu Tang Clanu, bendu moje mladosti-ludosti - otkriva Luka.

U glazbenu arenu Stella Marisa vraća se i voditeljica, koja je uživajući u prošlogodišnjim koncertima odlučila da je Umag njezina nova omiljena party destinacija.

- Lani smo se tako dobro proveli da me ove godine ni mećava ne bi spriječila u dolasku. Silno se veselim, i izvođačima koji su najavljeni za ovu godinu, ali i ekipi i druženju - priznaje Tatjana.

Njezina kolegica s Narodnog radija, voditeljica Nives Ivanišević, na Sea Star dolazi prvi put, i to nakon što je preko društvenih mreža, u visokoj trudnoći, shvatila da je riječ o festivalu po njezinu "guštu".

- Prošle godine gledala sam objave mojih prijatelja na Instagramu koji su planirali odlazak na Sea Star festival, ali bila sam trudna i nisam nikako mogla ići... Nakon svih tih videa i fotki, zaključila sam da ove godine svakako dolazim! Još kad sam vidjela headlinere, doslovce sam poludjela od sreće. Wu Tang Clan uživo! - ekstatično će Nives.

Razloga za slavlje u Umagu ima i mlada pjevačica te glumica Sementa Rajhard, koja će s društvom i uz ritmove Sea Stara slaviti izlazak novog singla "Sirene".

- Obožavam festivale, pogotovo morske! Odbrojavam minute na poslu da isključim mozak i zabrijem na najveći party! Vrhunska mjuza i predivna Istra, ne znam što mi više treba! - uzbuđeno će Sementa.

U VIP loži Sea Stara partijat će i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće, novinarka Ana Miščević, pjevačica Manuela Svorcan te brojne druge osobe iz domaćeg javnog života.

Sunce je obasjalo prelijepu lagunu Stella Maris, ekipa iz cijeloga svijeta počela se slijevati u Umag, atmosfera na ulicama već je užarena, a u zraku se debelo osjeti ljeto. Na 10 festivalskih pozornica i zona zabavljat će se 50 posto više publike nego prošle godine, a velikim koncertnim spektaklima ovog zadnjeg vikenda u svibnju ljeto može i službeno početi!

U četvrtak počinje četverodnevni nezaboravni tulum u kristalno čistoj laguni Stella Maris u Umagu, a predvode ga najveća hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan, najveće techno zvijezde današnjice Sven Väth i Nina Kraviz, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, svjetski hitmejker Mahmut Orhan, vodeći regionalni izvođači Bajaga & Instruktori, Hladno pivo, Vojko V, te brojni drugi. Više informacija možete pronaći na seastarfestival.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:39