STRALETA OSVAJA MEDIJE

Hrvatica koja je ljubovala s NBA košarkašem : 'Dečko me ostavio zbog Kim Kardashian'

 FACEBOOK

Ne samo da je Bianka Kamber, Kanađanka naših korijena, finalistica i glavna favoritkinja popularnog kanadskog TV showa “The Bachelor Canada”, već je svjetskoj javnosti od ranije poznata kao dugogodišnja djevojka NBA košarkaša Krisa Humphriesa koji ju je, na kraju, prevario s Kim Kardashian.

Košarkaš je sa starletom bio u rekordno kratkom braku, ali u to vrijeme svjetski su se mediji uvelike bavili našom Biankom, kojoj je majka iz Fojnice, a otac podrijetlom Dalmatinac.

Bianka, naime, tečno priča hrvatski i u domovinu svojih roditelja dolazi kad god može, a svoj egzotičan izgled duguje, pričaju njezini poznanici, djedu s majčine strane.

Savršena nevjesta

Kako bilo, u showu “The Bachelor Canada” (u prijevodu kanadski neženja), čije je finale bilo noćas, Bianka je jedna od dviju finalistica, a tijekom showa odabrani neženja, u ovom slučaju Brad Smith, bivši igrač američkog nogometa, odabire savršenu nevjestu koja bi, vrlo izgledno, mogla biti Bianka Kamber.

U svojoj biografiji vezanoj uz show, osim veze s Chrisom Humphriesom, za Bianku stoji da se bavi vrlo humanim zanimanjem. Ona je palijativna patronažna sestra koja se brine o umirućim starijim osobama, pa kad se veza sa slavnim košarkašem u ljeto 2010. raspala, svjetski su mediji isticali da je Humphries, u svakom slučaju, pogrešno izabrao.

Kad je javnost na velika zvona doznala za novu vezu Kim Kardashian, Bianka je dala nekoliko intervjua, a u onom za Daily Mail naglasila je da je njezin bivši dečko mrzio gledati starletin reality show “Keeping Up With Kardashians” te da je stalno naglašavao kako je to smeće, a svojoj tadašnjoj djevojci Bianki govorio da izgleda puno bolje od Kim.

Obećao joj brak

Nikako mu nije bilo jasno, ispričala je Bianka, zbog čega ona prati Kardashian show i zbog čega su sestre Kardashian uopće zaslužile svojih pet minuta slave.

Govorio bi da je Kim poznata isključivo zbog snimke vlastitog seksa. Dok bi Bianka pratila dogodovštine starleta Kardashian, on bi igrao igrice na internetu. Kris joj je, priznala je Bianka tada u intervjuu, obećavao brak, zajedničku budućnost i djecu, da bi je na kraju odbacio bez objašnjenja. Da ironija bude veća, Kris je postao i dio reality showa koji je toliko prezirao, a brak s Kim Kardashian trajao je samo 72 dana.

Bianka se prisjetila i prvog susreta s Krisom u jednom noćnom klubu u Torontu, a iako mu je odbila dati svoj broj mobitela, on ga je nabavio od njezinih prijatelja i bio dovoljno uporan te je ona na kraju popustila.

- Bio je zabavan, spontan i šarmantan, na neki svoj način - rekla je Bianka.

U vezi su bili dvije godine, a problemi su počeli kad je on iz Toronto Raptorsa prešao u Dallas Maverickse, no vezu su održavali i na daljinu.

Kad je doznala da se počeo viđati s Kim Kardashian, Bianka je bila u šoku i prekinula je svaki kontakt.

Nije se s njim čula ni nakon razvoda od Kardashian, iako se nagađalo da ju je Humphries nazivao kad je bio u Torontu. Kris je, tvrdi Bianka, prije svega nezreo, ali smatra da ga je kraj braka sigurno jako pogodio budući da drži do tradicionalnih vrijednosti.

Propustio je svoju šansu

Dodala je i kako ona nije imala ništa s razlazom između Krisa i Kim, ali i da nema šanse da se vrati u košarkaševo naručje.

- Ne. Imao je priliku da bude ponovno sa mnom. Ja sam sada krenula dalje sa svojim životom. Propustio je svoju šansu. Ionako je previše štete učinjeno - zaključila je Bianka Kamber, koja je sada u novoj i sretnoj vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 19:38