PROBLEMATIČNI PJEVAČ

GRDOVIĆU NIJE JASNO ŠTO POLICIJA HOĆE 'Onaj glumac ubije čovjeka, a ja nikome ništa, sam sebi štetu radim'

Zadar, 181214.Veliki koncert na Visnjiku odrzan je u dvorani Kresimira Cosica pod nazivom Tri kralja zabave, na kojem su nastupili pjevaci Mladen Grdovic, Jasmin Stavros i Drazen Zecic. Na fotografiji: Mladen Grdovic.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Miskovic / CROPIX

Posljednjih dana zadarskog pjevača Mladena Grdovića policija zbog vožnje u pijanom stanju privodi svako malo.

U sitnim noćnim satima u utorak, u redovnoj kontroli prometa Grdović je zaustavljen u svom crvenom Jaguaru. Izmjereno mu je čak 2,3 promila alkohola u krvi i po tko zna koji put oduzeta vozačka. Tjedan prije, crnim je Mercedesom izletio na nogostup, pogazio pješački otok, udario u stup i nečiji parkirani automobil.

- Ja sam svoj auto razbija, imam svoje kasko osiguranje i gotovo - kazao je pjevač za RTL pa dodao:

- Ovi prave paniku zašto on ima auta takva. Pa ja pivan 37 godina. Ja san 40 puta bija u Americi, jel tako? U Americi, Kanadi, Australiji. Odakle meni lova? Šta su oni ludi, pa šta ja iman 20 godina?, čudio se Mladen.

U svojoj je karijeri, pohvalio se, imao samo četiri sudara.

- Onaj glumac ubije čovika, tamo satre, onaj drugi satre, a ja nikom ništa ni taka ni dira. Iman svoje osiguranje, nikom nisam smeta. Sam sebi sam štetu napravija - komentirao je Grdović koji priznaje kako je pod utjecajem alkohola i prije nekoliko godina slupao Ferrari.

- Ono san bija pijan. Bija san u Zadru, dva dana smo lumpovali. Sad niti pijen niti ništa, znaš da iman aritmiju srca i samo treniran, trčin, jogiran. A desi se. A je li se svakon može desiti. Čovik ide na posa, udre ga ovaj - kazao je Grdović za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:48