OPSJEDNUTA

GOLA ŽENA PROVALILA U KUĆU POZNATOG GLUMCA Skinula se, otuširala i skočila u bazen...

Nepoznata žena provalila je u hollywoodsku kuću poznatoga glumca Keanua Reevesa, skinula se gola i skočila u bazen, a slučajno su je otkrile spremačice.

Nemili incident dogodio se prošloga tjedna, samo dva dana nakon što je Keanu jednu ženu zatekao u vlastitoj knjižnici.

Druga nepozvana gošća posjetila je dom Keanua Reevesa, a to su joj nenamjerno omogućile spremačice ostavivši ulazna vrata otvorenima.

Sam glumac za vrijeme drugoga neželjenog posjeta nije bio kod kuće.

Policija je na Reevesovom imanju zatekla nepoznatu žensku osobu i odvezla ju na psihičku procjenu. Spremačice su posumnjale da nešto nije u redu tek kada se gošća skinula, otuširala i onda uskočila u bazen.

Pedesetogodišnji glumac bio je kod kuće kada se dogodio prvi incident. Probudila ga je buka oko 4 sata ujutro. Otišao je do knjižnice i ugledao žensku osobu u 40-tim godinama kako sjedi na njegovoj stolici.

Započeo je razgovor s njom, a ona mu je objasnila da ga je željela upoznati. Odmah je nazvao policiju na 911.

Odvezena je u bolnicu radi psihičke procjene.

Kuća slavnoga glumca ima visoke zidove i nalazi se u blizini imanja Leonarda DiCaprija i Tobeyja Maguirea. Provala na njegovo imanje stoga je upravo začuđujuća, no iznenađuje činjenica da Keanu nije uključio alarm.

Keanuova kolegica iz hit filma "Brzina" imala je također prije tri mjeseca bliski susret s uljezom u vlastitom domu. Na vratima njezine spavaće sobe pojavio se Joshua Corbett, u čijoj je kući nakon privođenja pronađen arsenal oružja i mnoštvo fotografija poznate glumice izrezanih iz novina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 21:26