U SJAJNOJ FORMI

GLAZBENA DIVA BLISTALA NA PROMOCIJI ALBUMA Terezin senzacionalan mladenački izgled među njenim gostima nije ostao nezamijećen

 Ranko Šuvar/EPH

Na promociji svog novog studijskog albuma “Oči duše”, održanoj u galeriji Saše Šekoranje u zagrebačkoj Dežmanovoj ulici, naša glazbena diva Tereza Kesovija doslovce je blistala.

Na pragu osmog desetljeća života poznata pjevačica brojne je okupljene oduševila kako novim albumom tako i svojom energijom, novim imidžem, mladenačkom frizurom, ali i fantastičnim izgledom. Iako je posljednjih godina imala zdravstvenih problema, Tereza Kesovija preksinoć je dokazala da je itekako spremna za nove izazove.

Podršku svojoj kolegici i prijateljici, između brojnih drugih poznatih lica, došle su pružiti i Gabi Novak i Jasna Zlokić koja je Terezi donijela i veliki buket ruža. A za svoju bivšu suprugu tu je bio i Miro Ungar, s kojim je Tereza Kesovija i nakon razvoda ostala odlična prijateljica. Okupljene je 77-godišnja pjevačica “počastila” i singlom “Oči duše”, za koji je glazbu skladao višestruki dobitnik Porina Bruno Krajcar, tekst je napisao Bratislav Zlatanović, dok je za aranžman zaslužan Ante Gelo, za kojeg je Tereza imala samo riječi hvale.

Novi studijski album naše velike pjevačice uslijedio je nakon devet godina pauze. Iza Tereze Kesovije je 55 godina uspješne karijere, ali sudeći po iznimnoj energiji i formi još će dugo biti na domaćoj glazbenoj sceni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 05:25