SVE ZA LJUBAV

George Clooney svojoj djevojci Elisabetti Canalis kupio otok

Actor George Clooney from the film "Up in the Air" and his girlfriend Elisabetta Canalis arrive at the 67th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 17, 2010. REUTERS/Danny Moloshok (GOLDENGLOBES-ARRIVALS) (UNITED STATES)
 Reuters

Glumac George Clooney kupio je svojoj djevojci Elisabetti Canalis otok Loreto koji je smješten na talijanskom jezeru Iseo. Clooney i atraktivna voditeljica zaljubili su se u otok i predivni dvorac, koji je sagrađen davne 900. godine, nakon što su prošli Božić bili u potrazi za novim krevetom.

Naime, par je u obližnjem gradu Pisogne od lokalnog majstora naručio dvostruki krevet sa željeznim okvirom za Clooneyjevu vilu na jezeru Como, a usput su posjetili grad Bergamo i otok Loreto te se oduševili njegovom ljepotom.

Clooney i Canalis u vezi su od ljeta 2009. godine, a nakon što je zgodni 48-godišnji glumac već godinama na vrhu liste najpoželjnijih neženja, sve se češće šuška da bi uskoro mogao stati pred oltar sa 31-godišnjom Talijankom.

Elisabetta je nedavno dobila i prvu ulogu u jednoj američkoj seriji - glumit će u novoj sezoni serije “Leverage”, a nagađa se da je upravo George zaslužan za njezin novi angažman. Stoga je najnoviji ekstravagantni dar u obliku otoka dodatno pojačao nagađanja da bi otok Loreto mogao postati novi dom paru nakon vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 00:43