BOLJI OD NATAŠE I MARKA

FOTO Zvijezde pjevaju: U finalu pobijedili Marija i Ervin

Marija Borić i Ervin Baučić slavili u finalu pete sezone HTV-ovog showa 'Zvijezde pjevaju'
 HTV Press

ZAGREB - Zbunjena sam. Ne znam što bih rekla. Zapravo znam! Hvala! Hvala svim mojim navijačima, hvala svima koje sam upoznala u ovoj televizijskoj emisiji, svima s kojima sam se družila, sprijateljila i zapjevala - vidno ganuta kroz suze je kazala Marija Borić, koja je u paru s pjevačkim mentorom Ervinom Baučićem sinoć pobijedila u HTV-ovom showu 'Zvijezde pjevaju'.

Pobjedu plavokose glumice bučno su proslavili njeni najvatreniji navijači u televizijskom studiju: Marijin otac Tomislav, poznati operni pjevač od kojeg je kći naslijedila talent za glazbu, kao i Marijina kuma Tereza Kesovija, koja joj je uoči finalne emisije dala par scenskih savjeta.

Članovi žirija u finalu su ostali skloniji drugoplasiranima Nataši Janjić i Marku Tolji.

No publika, njih 150.000, koliko ih je u subotu glasalo za natjecatelje showa, prevagnula je na Marijinu i Ervinovu stranu, pa rođenoj Splićanki Nataši nije pomoglo ni to što je u jednom trenu zatražila pomoć svetog Duje.

- Stvarno sam uživala u showu i žao mi je što je tome sada došao kraj - kazala je Marija koju sigurno nitko više neće ušutkavati kad pusti glas, niti je tjerati s pozornice, kao što su to svojedobno učinili svatovi na vjenčanju njene sestre Kate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 18:04