U SREBRU I DIJAMANTIMA

FOTO: ZAR ONA UOPĆE NE STARI? Sa 42 godine na leđima izgleda bolje nego ikad, svi su ostali zabezeknuti njezinim seksi izdanjem

 Reuters

Prekrasna Kate Beckinsale prošetala je sama crvenim tepihom na dodjeli filmskih nagrada Critics’ Choice - i ostavila sve bez daha.

Četrdesetdvogodišnja zvijezda filma ‘Underworld 5’ uspjela je zapanjiti fotoreportere i fanove kad se pojavila na ceremoniji u Santa Monici u nedjelju. Kad se i zanemari njezina savršena linija, mnogi su se zapitali - zar Kate Beckinsale ne stari?

Za ovu prigodu je odabrala božanstvenu dugačku haljinu koju potpisuje Monique Lhuillier, svijetlo sive boju protkanu srebrnim ukrasima. Bez rukava i pripijena uz tijelo haljina je isticala baš sve adute koje je trebalo istaknuti.

Kosu je svezala u ležernu punđu pa su joj pramenovi padali na vrat što je dodatno isticalo njezin seksipil, a za nakit je odabrala dugačke dijamantne naušnice.

Nedavno su se pojavile glasine da se Kate razvodi od supruga, redatelja Lena Wisemana s kojim je u braku 12 godina. Veza im je došla pod upitnik, barem što se medija tiče, nakon što je Len viđen u izlasku sa 24-godišnjom manekenkom CJ Franco, i to bez vjenčanog prstena, dok je Kate u Pragu snimala peti nastavak filma ‘Underworld’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 18:18