GOLE NA SNIJEGU

FOTO: ZA NJIH NEMA ZIME - I NA SNIJEG U BIKINIJU I DONJEM RUBLJU! Pogledajte koje su to naše ljepotice imale hrabrosti za ovakav potez

 Facebook

Pjevačica Antonija Šola i bivša manekenka Jelena Orešković ove su zime odlučile iskoristiti blagodati snijega na poznatim svjetskim skijalištima kad je već Hrvatska ove godine prilično zakinuta za snježne radosti.

Antonija je prilično šokirala fanove kad je na svom profilu na Instagramu i Facebooku objavila fotografiju kako u badekostimu ili donjem rublju trči po snijegu u talijanskom zimovalištu San Vigilio di Marebbe.

Premda je pjevačica u rujnu rekla kako joj je lijepo s dečkom Slavkom Šajinovićem, inače bivšim Severininim partnerom, te da se uz Slavka osjeća sigurno i zaštićeno, vezu su prekinuli prije Nove godine.





Ak je zima nije lav!!! #planine #skiweek #trening #spartanski

Posted by Antonija Šola on Tuesday, February 23, 2016




Ovaj hrabar potez slijedila je i Jelena Orešković koja je u siječnju sa suprugom i kćerkom bila na skijanju u francuskom Megeveu.

Inače, prelijepa bivša manekenka s pariškom adresom trenutno boravi u Zagrebu, a slobodne trenutke odmora provodi u druženju s prijateljima.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 02:20