NAJBOLJE NA TELKI

FOTO VIDEO Lady Gaga čekala poljubac od Britney: Ljepila sam njene postere i dirala se u krevetu

Lady Gaga je dobila nagrade - i to dvije za istu pjesmu. 'Born This Way' donio joj je titulu najboljeg ženskog videa, ali i pjesme s najboljom porukom
 AFP

LOS ANGELES - Britanska pjevačica Katy Perry odnijela je nagradu za najbolji video spot na ovogodišnjoj dodjeli MTV-evim glazbenih nagrada - MTV Video Music Awards održanoj sinoć u Nokia Theatreu u Los Angelesu.

Katy Perry je nagradu dobila zahvaljujući videu za pjesmu 'Firework' dok se u kategoriji najboljeg muškog video spota okrunio Justin Bieber zahvaljujući video uratku za pjesmu 'U Smile'.

Osim toga, ljepuškasta Perry dobila je i nagradu za najbolju suradnju i to s Kanye Westom u pjesmi 'E.T.' koja joj je donijela i pobjedu i u kategoriji vizualnih efekata. Perry se prije početka svečanosti mogla pohvaliti s ukupno čak devet nominacija, no na kraju je kući otišla sa svega tri nagrade.

Lady Gaga je dobila nagrade - i to dvije za istu pjesmu. 'Born This Way' donio joj je titulu najboljeg ženskog videa, ali i pjesme s najboljom porukom . Adele je za pjesmu 'Rolling in the Deep' dobila nagrade za režiju i kinematografiju.

Najboljim novim izvođačem proglašen je Tyler, a najbolji video u kategoriji pop glazbe ima Britney Spears zbog pjesme 'Till the World Ends'. Posrnula pop princeza dobila je i specijalnu nagradu za doprinos glazbi, koja nosi ime Michaela Jacksona. Najavu za tu nagradu održala je aktualna kraljica popa Lady Gaga koja je u jednom trenutku rekla kako je 'ljepila postere Britney po zidovima i dirala se u kreveu'.

- Ona je pop glazbena legenda i glazbena industrija ne bi bila ista bez nje. Ljepila sam njene postere po zidu i dirala se ležeći u krevetu - rekla je Gaga koju je, tijekom najvećeg pljeska, Britney odbila poljubiti rekavši 'To sam već učinila'.

Nagradu za najbolji rock spot dobili su Foo Fightersi za pjesmu 'Walk', a u kategoriji hip hopa time se može pohvaliti Nicki Minaj za pjesmu 'Super Bass'.

Popularna američka pjevačica Beyonce ove je godine osvojila nagradu samo u kategoriji koreografije i to za pjesmu 'Run the World'. No, ipak je ona bila zvijezda večeri.

Naime, Beyonce se na crvenom tepihu pojavila u pratnji supruga repera Jay-Z-a te - zaobljenim trbuščićem , čime je potvrdila nedavna medijska nagađanja o njezinoj trudnoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 15:26