NEOČEKIVANA ZAVRŠNICA

FOTO: U finale ušle Ana Vilenica i Tamara Loos

 Dario Njavro/HTV

Glumac Boris Mirković i njegova mentorica Ivana Husar ispali su sinoć iz daljeg natjecanja u popularnom HTV-ovom showu "Zvijezde pjavaju" pa će se za titulu najboljeg pjevačkog para u idućoj, finalnoj emisiji boriti HTV-ova voditeljica Tamara Loos i Marko Tolja, te glumica Ana Vilenica sa Jacquesom Houdekom.

Iako su prema mišljenju stručnog žirija bili najlošiji u izvedbi zadanih tema, soula i pjesme mentora Tamara i Marko očito su bili gledateljima simpatičniji od favorita ocjenjivačkog suda Borisa i Ivane čije su ocjene bile najbolje.

Tamara i Marko svoju su lošu uvježbanost tijekom izvedbe pjesme Novih fosila "Bilo mi je prvi put" opravdali ograničenim vremenom za probe budući da je Tolja nastupao u londonskom Royal Albert Hallu kao gost Olivera Dragojevića.

No, u svojim ih kritikama Rajko Dujmić ipak nije poštedio rekavši kako mu je žao što nisu imali vremena za probe. Posebna gošća predzadnje emisije "Zvijezde pjevaju" bila je pobjednica showa "Ples sa zvijezdama" pjevačica Franka Batelić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 05:31