SEVE KAO MODNA IKONA

FOTO Trudnoća joj dobro stoji. Duge haljine ili minice, svejedno

ZAGREB - Da naša najveća estradna zvijezda Severina prolazi kroz najljepše razdoblje u svom životu, jasno je iz njezina blistavog izgleda kojim zrači gdje god se pojavi. Otkada je prošle godine uplovila u vezu sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem te potom ovo ljeto objavila vijest da će postati mama, Severina ne skida osmijeh s lica.

- Trudna sam s muškarcem kojeg obožavam i koji me obasipa ljubavlju i pažnjom i mislim da nikada nisam bila sretnija - tim je riječima 39-godišnja splitska pjevačica prije nekoliko mjeseci otkrila da čeka dijete sa svojim zaručnikom Milanom Popovićem (45).

Nedostaje joj publika

Ova aktivna i po mišljenju mnogih naljepša poznata trudnica u regiji, zbog trudnoće koju odlično nosi nije se zabila u kuću. Odlazi na društvena događanja, promovira proizvode kojima je zaštitno lice, donedavno je imala koncerte u zemlji i izvan nje, održavši sve unaprijed dogovorene nastupe prije nego što je saznala za prinovu.

Osim barske stolice koja joj je olakšala višesatne nastupe, na dogovorenim gažama drugih želja nije imala, a da trudnoća ide prema planu, dokazala je profesionalno održanim koncertima u Beogradu, Mostaru, Novom Bečeju i Vinkovcima, odakle se suzama i oprostila sa svojim obožavateljima, ali kako je i sama rekla - samo na neko vrijeme.

- Ne vidim ovo kao neki veliki svoj odlazak ili rastanak s publikom, već samo kao jednu malo dužu pauzu. Falit će mi moja publika, ali i moj bend, s kojima sam do sada u karijeri pauzirala najdulje na mjesec dana - rekla je Severina netom nakon održanog koncerta u Vinkovcima , gdje ju je publika dirnula do suza skandirajući njezino ime.

Pjevačica će se sada posvetiti svojoj trudnoći i pripremama za dolazak na svijet njezina prvog djeteta, a prije toga poraditi malo i na posljednjem albumu koji bi svjetlo dana trebao ugledati u otprilike isto vrijeme kao i Severinina beba - u veljači.

Vrlo skoro Severina će objaviti još jedan singl “Grad bez ljudi” popraćen videospotom, a kojemu Severina i njezini bliski suradnici priželjkuju status kod publike odlično primljenog “Brad Pitta”. Na YouTubeu taj spot ima 12 milijuna klikova i apsolutni je hit u cijeloj regiji. Ista ekipa koju čine Miloš Roganović i Filip Miletić radit će i spot za novi Sevin singl.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:02