TRNOVIT RITUAL

FOTO: SVIJET U ČUDU NAKON ŠTO JE OTKRILA ŠTO RADI ZA TAKVO TIJELO Jennifer Aniston u izvrsnoj formi, ali po koju cijenu...

 Youtube

Slavna glumica Jennifer Aniston i u 48. godini života ima fantastično tijelo koje održava svakodnevnim vježbanjem i pravilnom prehranom.

Zvijezda je nedavno za magazin 'Well and Good' otkrila kako već ujutro kreće sa svojim svakodnevnim ritualom: 'Ako radim, ustanem u 4.30. Ako nemam obveza vezanih uz posao, na nogama sam između 8 i 9 sati, jer volim dulje ostati budna. Čim se ustanem popijem čašu tople vode s kriškom limuna" kazala je glumica.

Jennifer se nakon toga umije sapunom i vodom pa krene na svoj prvi trening.

'Imam osobnog trenera i prvi trening se sastoji od vožnje bicikla pola sata i 40 minuta vježbanja joge', kaže glumica.

Nakon ovog prvog treninga slijedi odlazak u teretanu gdje Jennifer diže utege i trči na traci.

via GIPHY





Što se prehrane tiče glumica je otkrila: 'Najčešće ću za doručak popiti shake koji sadrži neku vrstu čistog proteina, banane, borovnice, smrznute trešnje, mješavinu zelenog povrća i malo kakaa. Ako ne popijem shake, pojest ću tost s jajima i avokadom ili zobene pahuljice s bademovim mlijekom i bananama".

Jennifer Aniston i dalje odlično kotira na različitim listama najljepših žena svijeta, pa je jasno da njezin zdravi način života daje odlične rezultate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:37