NAJPOZNATIJA TRUDNICA

FOTO Severina zbog komplikacija završila u bolnici: Posjetili su je zaručnik i majka

 CROPIX

SPLIT - Severina Vučković primljena je u ponedjeljak oko 21.30 sati u novo splitsko rodilište. Slobodnoj Dalmaciji potvrđeno je da pjevačica leži na odjelu. - Zaprimljena je u bolnicu radi lakših komplikacija u uznapredovaloj fazi trudnoće. Gospođica Vučković i plod su dobro i nadamo se kako će vrlo brzo biti puštena na kućnu njegu - rekao je doc.dr. Marko Vulić, specijalist ginekologije u splitskom rodilištu.

- Zbog blažih komplikacija u trudnoći Severina je sinoć primljena u bolnicu. Sada je stanje stabilno i očekujem da će danas ići kući - potvrdio je i njezin menadžer Tomica Petrović. Popularnu pjevačicu danas su u bolnici posjetili njezin zaručnik Milan Popović i majka Ana.

Podsjetimo, Severina sa srpskim poduzetnikomočekuje svoje prvo dijete. Termin poroda joj je potkraj siječnja. Nedavno je gostujući na srpskoj TV Hayat izjavila kako joj je želja bebu na svijet donijeti u svom rodnom gradu.

- Imamo novo rodilište u Splitu, a i ja sam se rodila u starom splitskom rodilištu, volim more i najviše bih voljela da se naše dijete rodi na Jadranu - rekla je Seve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:54