'UDAJU ME GODINAMA'

FOTO Severina ponosno pokazala prsten s briljantima i smaragdom od 30.000 eura

 Bruno Konjević / CROPIX

Naša najpoznatija pjevačica Severina zablistala je jučer u zagrebačkom Plaza baru odjevena u dugu crveno-bijelu haljinu , a na njezinoj lijevoj ruci zablistao je i skupocjeni prsten s velikim smaragdom u sredini optočen briljantima za koji se procjenjuje da je vrijedan oko 30 tisuća eura.

Iako se na zagrebačkom događanju pojavila bez svojeg voljenog Milana Popovića Severina je prokomentirala nedavne napise srpskih medija o navodnoj svađi s ‘kraljem bakra’ na koncertu Kemala Montena u Beogradu, ali i one o skoroj udaji na svoj 39. rođendan koji će biti 21. travnja.

Kako je naglasio i Severinin menadžer Tomica Petrović par je u odličnim odnosima, zaljubljeni su kao i prvog dana, a bilo kakvoj svađi, pa i prepirci na koncertu Severinina dragog prijatelja Kemala Montena nema ni govora.

Jednako tako, još uvijek nema govora ni o vjenčanju. Kako je kazala pjevačica za portal Index, svoj posljednji rođendan u trećem desetljeću života provest će u slavlju, ali ne onom svadbenom.

- Oni mene udaju godinama, zgodno su oni to povezali, ali neki dan su pisali da sam se posvađala s Milanom u restoranu pa danas da se udajem, pa onda kad smo Milan i ja prohodali su pisali da su nam babe gatare prognozirale nešto, zatim da sam upoznala njegovog oca koji je, nažalost, preminuo prije pet godina. Možda je to zato, jer ne pričam puno za medije o tim stvarima pa oni sami sklapaju svoje mozaike. Važno je da sam sretna i da ću taj svoj rođendan proslaviti sa svojom ljubavi i prijateljima. Slavit ćemo u Zagrebu i bit će lipo - rekla je Severina, te dodala kako je ljubav prema Milanu inspirirala da nakon sedam godina opet počne pisati pjesme od kojih će neke objaviti na sljedećem albumu, a neke jednom možda u zbirci poezije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:36