PLESOM DO LINIJE

FOTO Sanja Doležal: Ispala sam, ali ne žalim. Znojenjem sam izgubila deset kilograma

 HTV

ZAGREB - Pjevačica Sanja Doležal i njezin partner Hrvoje Kraševac otplesali su svoj zadnji ples u showu “Ples sa zvijezdama” , prema mišljenju žirija bolji su bili voditeljica Mila Horvat i Robert Schubert.

Iako nas više neće uveseljavati svojim pokretima na plesnom podiju, simpatična pjevačica kaže da joj uopće nije krivo što je ispala.

- Nije mi žao jer mislim da sam daleko i dogurala. Mila je apsolutno bila bolja, tako da s moje strane nema nikakvih upitnika - iskrena je Sanja. Kao što je nakon vijesti da napušta natjecanje simpatično ilustrirala riječima “moj muž sada sigurno plaća rundu”, njeno ispadanje iz showa razveselilo je i cijelu njezinu obitelj.

- Zadnja dva i pol mjeseca manje sam s obitelji nego što su navikli, pa im je drago što će me opet imati samo za sebe - priča Doležal, koja priznaje da je zahvaljujući plesu ponovno otkrila “senzualnost i ženu u sebi” te je svoje tijelo dovela u puno bolju formu.

- Oduvijek sam voljela plesati, ali na ovaj način je to nešto čarobno. Mislim da sam osvjetlala obraz i starijih i punašnijih osoba. Kilogrami i godine ne bi trebali biti isprika, ni opravdanje - smatra 47-godišnja pjevačica te dodaje da je od početka showa izgubila čak deset kilograma, i to najboljim načinom - znojem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 17:15