POROĐAJ CARSKIM REZOM U SPLITSKOM RODILIŠTU

FOTO Postala je mama: Severina je rodila malog Aleksandra! Jutros su je posjetili Milan i majka Ana

 Siniša Sunara, Nikola Vilić/CROPIX

Severina je rodila dječaka Aleksandra carskim rezom u 23:04 sata u KBC Split , potvrdio je njen menadžer Tomica Petrović za jutarnji.hr. Dječak ima 3200 grama i 52 centimetra, a majka i dijete se osjećaju dobro. Porođaj je vodio prof. dr. sc. Tomislav Strinić.

- Tijekom večernje kontrole liječnici su odlučili da više neće čekati porod prirodnim putem i poslali su je na carski rez. I majka i dijete u potpunosti su u redu, potvrdio je ekskluzivno za Jutarnji, nešto iza 23 sata, ravnatelj KBC-a Split Dujomir Marasović. Dodao je kako je Severina tražila strogu zaštitu svoje privatnosti i da nitko iz bolnice više ne komunicira s medijima.

Ime dobio po djedu

Srbijanski poduzetnik Milan Popović, partner slavne pjevačice, također je u Splitu, no doznajemo da tijekom poroda nije bio uz Severinu. Liječnici su mu javili da njegova djevojka ide u operacijsku salu, pod anesteziju. On je poručio da će se dijete zvati “samo” Aleksandar, prema njegovom djedu, a ne Ivan Aleksandar, kako se špekuliralo u medijima.

Severina je tjednima, dok je čuvala trudnoću ležeći u svom bolničkom apartmanu, svim prijateljima govorila kako želi roditi prirodnim putem jer na tome inzistira njezin Milan, vjerujući u alternativne istočnjačke životne filozofije. No, liječnici u Splitu odlučili su drugačije.

Jutros su pjevačicu i malog Aleksandra posjetili Milan i Severinina majka Ana

Nešto prije ponoći Milan je svim razdraganim prijateljima SMS porukama javljao sretnu vijest da je dobio sina. Telefon mu ne prestaje zvoniti, ali on se nikome ne javlja. Odmah je pohitao u bolnicu, kako bi bio uz Severinu čim se probudi iz narkoze.

Živjet će u Beogradu?

Pjevačica će u splitskoj bolnici ostati još desetak dana kako bi se oporavila. Potom će se preseliti na nekoliko dana kod svoje majke Ane, koja također živi u Splitu, gdje će je uz majku i sestru Zdenku, njegovati i sestrična, ujedno i najbolja prijateljica, medicinska sestra Nevenka Žeravica. Upravo je ona tijekom cijele trudnoće Severini bila najveća podrška. Nakon Splita, koliko nam je poznato, Severina i Milan živjet će u Beogradu.

- Svi smo sretni, a pogotovo Severinin menadžer Tomislav Petrović, koji je izvan sebe jer se Aleksandar rodio baš na njegov rođendan 20. veljače, pa su ga prijatelji još sinoć počeli zafrkavati kako bi prestolonasljednik “kralja bakra”, kako Milana tituliraju mediji, kao krsno ime mogao dodati i Tomislav.

Susret Severine i Milana dogodio se u prosincu 2010. Sve je počelo kada je splitska ljepotica angažirana da pjeva na proslavi rođendana vlasnika tvrtke Amalko grupa i suvlasnika valjaonice Sevojno, čiji godišnji prihodi premašuju milijardu dolara.

Bila je to ljubav na prvi pogled, kažu čestitari.

- Da, zaljubila sam se. Dogodilo se spontano. Ljubav je planula čim sam ga upoznala - priznala je zaljubljena Severina.

- Lijepo nam je i uživam kao nikad dosad u svom životu - rekla je presretna Severina, koja je na Maldivima proslavila i prvih mjesec dana svoje romanse. U proljeće 2011. par se zaručio, a Severinin prst je krasio Cartierov prsten, vrijedan 18.500 kuna.

- On je osoba s kojom ću provesti ostatak života - kazala je pjevačica koja je u kolovozu prošle godine objavila da je trudna.

Nije bila razmažena

- Mislim da nikad nisam bila sretnija - rekla je Severina te dodala i kako se zasad neće udavati, jer se Milan i ona osjećaju kao da su već u braku. Planirani termin porođaja bio je 7. veljače, na rođendan njenog pokojnog oca, ali je bebica odlučila pričekati.

Tijekom boravka u bolnici Severina, kažu liječnici, nije izigravala razmaženu zvijezdu. Bila je smještena u klasičnoj bolničkoj sobi, jela je sve što jedu i ostale trudnice, a vrijeme je provodila čitajući literaturu o odgoju djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 21:35