NOVA SEZONA

FOTO Ples sa zvijezdama: Pogledajte tko će vas zabavljati ove jeseni...

Za šestu sezonu iznimno uspješnog projekta vode se pregovori s glumcima, pjevačima, sportašima...

Glumica Ana Begić i Jelena Perčin potkraj listopada izaći će na plesni podij HTV-ova studija i s ostalih šest plesača amatera otvoriti novu, šestu sezonu popularnog “Plesa sa zvijezdama”.

Žiri u starom sastavu

- Ne mogu vam niti potvrditi niti zanijekati da će ove godine tango, rumbu, valcer i ostale plesove izvoditi Ana i Jelena. Mogu kazati tek da smo u pregovorima s plesačima šeste sezone showa, a njihova ćemo imena doznati potkraj rujna - kaže Mario Sedmak, urednik Kontakt-programa na javnoj televiziji.

Međutim, kako neslužbeno doznajemo, osim s dvije glumice, HTV-ova ekipa pregovara i s dvije sportašice. I to sa skijašicama Nikom Fleiss i Anom Jelušić.

- Kontaktirali smo i s Tatjanom Cameron Tajči. Ona se trenutačno premišlja, no zbog školskih obaveza njezinih sinova mala je šansa da ćemo je gledati na plesnom podiju, jer je ona kazala kako joj se gotovo nemoguće na dva mjeseca iz SAD-a preseliti u Hrvatsku - kažu naši izvori s HTV-a, dodajući kako su u tijeku i pregovori s muškim plesačima.

Među najizglednijim kandidatima najčešće se spominje HTV-ov novinar Hrvoje Hrengek, čija je supruga Melita u paru s Giulianom Đanićem proljetos nastupala u showu “Zvijezde pjevaju”.

Nova sezona “Plesa sa zvijezdama” počinje 29. listopada, a kao i dosad plesni parovi morat će izvesti cha cha cha, jive, foxtrot, sambu, rumbu, tango, paso doble, valcer, bečki valcer i quickstep. U žiriju će i ove godine biti Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i strogi Davor Bilman, a natjecatelje će uz njihove navijače bodriti i voditelji Barbara Kolar i Duško Čurlić.

Natjecanje zborova

No, dok je u “Plesu sa zvijezdama” sve po starom, velike novosti mogle bi nas dočekati na proljeće.

HTV-ovci, naime, razmatraju hoće li u ožujku na svom programu imati spektakl “Zvijezde pjevaju”, čija je prosječna gledanost lani bila oko sedamnaest posto, ili će ga zamijeniti emisijom u kojoj bi se u pjevanju natjecali zborovi iz cijele Hrvatske.

- Lomimo se.

S jedne strane predviđamo da natjecanje zborista nikad neće biti gledano poput raspjevanih zvijezda, dok smo s druge strane svjesni da su natjecanja zborova prikladnija za program javne televizije - neslužbeno doznajemo s Prisavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 21:19