HRVATSKA SENZACIJA

FOTO: NI RIJEČI O AFERI S BRITANSKIM PRINCOM Prelijepa Monika u Osijeku je kupovala suvenire

 Vlado Kos/Cropix

'Hrvatska senzacija', kako britanski mediji nazivaju Moniku Jakišić, ovih dana je boravila u rodnom Osijeku gdje je došla kako bi posjetila svoju obitelj.

Monika je još tijekom 1990-ih godina preselila u Veliku Britaniju gdje je ostvarila karijeru u modelingu, a posljednjih tjedana tabloide je punila napisima o vezi s princom Andrewom.

No, o svojoj navodnoj vezi Monika tijekom posjeta Hrvatskoj nije htjela pričati već je uživala u druženju s obitelji u Čepinu, vježbanju uz Dravu, a ponovno se prisjetila i radosti vožnje tramvajima kao i šetnje promenadom te uživanja u kavi u slavnoj Tvrđi. Nakon tjedana dana uživanja u rodnom kraju, vraća se u London. Monika je zadnji dan u Osijeku obišla nekoliko dućana te kupila suvenire za svoje 'lege' u Londonu.

Podsjetimo, prije navodne veze s princom, šuškalo se da je Monika u vezi s najslavnijim zavodnikom iz Hollywooda, Georgeom Clooneyjem što su oboje nakon nekog vremena demantirali.

'Ja i George se čujemo i družimo. Obožavam ga, on je super čovjek. Jako se voli šaliti, ima veliko srce, šarmantan je. On je vječiti neženja, ali ako jedan dan odluči da se želi ženi tii dođe mi s prstenom, ja mu ne bih rekla ne', komentirala je tad Monika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 18:28