TRAGIČNA SMRT

FOTO: MUŽ POKOJNE PEACHES GELDOF 'Naši sinovi uvijek će je nositi u svom srcu'

 Instagram

Nakon što je u ponedjeljak poslijepodne pronađeno mrtvo tijelo 25-godišnje Peaches Geldof, njezin otac Bob Geldof dao je izjavu za medije:

'Peaches je umrla. Ovo je neopisiva bol. Bila je najluđa, najzabavnija, najpametnija, najvrckavija i najspaljenija od svih nas', napisao je.

'Pisati da je bila nešto, dakle u prošlom vremenu, iznova me uništava. Kako prelijepo dijete. Pa zar je moguće da je nikada više nećemo vidjeti? Kako to podnijeti? Voljeli smo je i pamtit ćemo je zauvijek. Tužne li rečenice. Tom i njezini sinovi zauvijek će biti dio naše obitelji, koja je toliko puta bila uzdrmana, ali nikada se nije raspala', dodao je Geldof.

Nakon njega oglasio se i Thomas Cohen, suprug pokojne Peaches te otac njihovo dvoje djece.

'Moja voljena supruga Peaches bila je obožavana od strane naših sinova Phaedre i Astala, ali i mene. Odgojit ću ih tako da nose svoju majku u srcu svakog dana. Voljet ćemo je zauvijek', rekao je roker.

Peaches se udala za pjevača grupe S.C.U.M. 8. rujna 2012. godine u istoj crkvi u Davingtonu gdje su se 26 godina ranije vjenčali njezini roditelji, Bob Geldof i Paula Yates, a u toj istoj crkvi je održan i sprovod njezine majke koja je preminula kad je Peaches imala tek 11 godina.

Peaches i Thoms otkrili su da su zaručeni 2012. godine, nakon godinu dana veze. Za Peaches je to bio drugi brak jer je 6 mjeseci bila udana za američkog glazbenika Maxa Drummeyja.

Thomas je otkrio da se u Peaches zaljubio nakon što su proveli prvu noć zajedno. Znali su se nekoliko godina prije nego što su postali par, a Thomas je za svoju suprugu govorio: 'Ona je mnogo uzbudljivija i nevjerojatnija od ijedne djevojke koju sam ikad upoznao'.

'Od trenutka kad smo izašli zajedno, bio sam siguran. Nisam htio provesti ni dana bez nje više, želim s njom biti do kraja života', rekao je nakon svadbe Thomas za britanske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 12:23