PLASTIČNE LJEPOTICE

FOTO: Megan Fox u ljubavnom zagrljaju s lutkom

 Interview Magazine

Iako je prestala biti 'zaštitno lice' najpopularnije franšize o robotima automobilima, nekadašnja zvijezda Transformersa daleko je od tuge. Njezin sljedeći veliki filmski hit Jonah Hex u kina dolazi već ovoga četvrtka.

Malo slobodnog vremena koje ima Megan Fox odlučila je iskoristiti kako bi poboljšala svoj odnos prema javnosti, a intervju u časopisu Interview Magazine omogućio joj je upravo to. Naravno, Megan ne bi bila Megan da kratke crtice o svom životu nije ukrasila i photosessionom, koji je moramo priznati, malo bizaran.

Tako se prema mnogima najseksi žena na svijetu našla u ljubavnom zagrljaju s lutkom, a jednostavan fizički dodir na fotografijama često prelazi u više od toga.

No, Megan je u intervjuu naglasila i kako ne voli kada ju novinari pogrešno prenesu i onda ona ispada 'zločesta'.

- Jedna sam od ljudi koji čvrsto čuvaju svoju privatnost i zato mrzim intervjue. I to samo zahvaljujući iskustvu s medijima koje sam do sada imala. Sve što sam rekla, nevažno koliko čiste moje namjere bile, kao da prođe kroz neku manipulaciju i na kraju ispadne neka glupa senzacionalna vijest - objasnila je Megan.

Dodaje kako je upravo zbog toga izgubila želju za konverzacijom s novinarima.

Možda je zapravo tako i bolje jer, složit ćemo se, radije bi je gledali, no slušali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 00:02