SNIMLJEN NA SP-u

FOTO: LOVREN O GOLIŠAVIM FOTKAMA 'Taj dan mi je žena najviše patila, mene je stvarno bilo sramota, bio sam jako ljutit'

 CROPIX

Nakon što su u lipnju u medije procurile fotografije naših reprezentativaca kako se kupaju goli na bazenu Tivoli resorta u mjestu Praia do Forte, za njima su poludjele žene diljem svijeta.

Među golišavim nogometašima bio je i Dejan Lovren, a zbog svog stasa dospio je i na listu najzgodnijih nogometaša svijeta.

Lovren je tek sad, više od četiri mjeseca kasnije progovorio o tome.

'Pitam se zbog čega sam tamo dospio? Lijepo je to čuti, ali mi nije bilo lijepo taj dan zbog one golotinje. Tad mi je žena najviše patila. Bio sam jako ljut zbog toga. Prva poruka ujutro koja me dočekala bila je od žene koja je rekla - sramota. Mene je stvarno bilo sramota. Koliko god to lijepo zvuči kad ti kažu da si zgodan, nije mi drago zbog obitelji, mojih, svi su to vidjeli', rekao je Lovren iskreno u intervjuu za InMagazin Nove TV.

Naime, njegova supruga Anita najveća mu je potpora, a to se vidjelo i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva kad je na Instagramu objavila fotografiju sebe i kćerkice Elene u Dejanovom dresu.

'I ona se puno toga odrekla, kao što sam se i ja. Ni ona ne viđa svoju obitelj koliko bi voljela i zbog toga je poštujem. Znam da joj je nekad teško, ali jednostavno to je život. Ne može sve biti savršeno', komentirao je pak Lovren za InMagazin koliko poštuje svoju suprugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 05:47