DREFT FASHION WEEK

FOTO Leonarda Boban: Moj najveći modni hit grudnjak je broj 6

Zagreb, 110610.U balonu Bocarskog doma od 10.-12.06. odrzava se modna revija Dreft Fashion Week.Na slici: Leonarda Boban sa kcerkama.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markicevic / CROPIX

Druga večer Dreft Fashion Weeka Zagreb održana jučer u Boćarskom domu okupila je još veći broj modnih sladokusaca, a vrhunac večeri bio je posljednji od devet kreatora, mladi srpski dizajner Marko Mitanovski koji ujedno odijeva i ektravagantnu Lady Gagu.

Njegova modna kolekcija za jesen/zimu koja je prethodno predstavljena na London Fashion Weeku inspirirana je renesansnim kostimima i haljinama te s “Lady Macbeth”. Stoga nije čudo da je pistom dominirala crna boja te dramatične, teatralne haljine goth stila. Posjetitelje je nasmijao jedan od rijetkih domaćih dizajnera koji kreira mušku odjeću, Toni Carić Rico, koji je svojim mladenačkim modelima, u svom prepoznatljivom stilu, priuštio pravo osvježenje.

Reviju je iz prvog reda u društvu svojih kćeri Marije i Mirte odgledala i modna dizajnerica Leonarda Boban, a sličnost u modnom izričaju najstarije kćeri Marije i Leonarde sve više dolazi do izražaja. Marija je, naime, nosila stare traperice svoje majke, a na objema su se isticale elegantne naušnice, kreacije same Leonarde, te kratke, dječačke frizure, idealne za sparne dane. Iako preferira nosivije, šarene modele, Lea je uživala u obiteljskom druženju.

- Posljednjih nekoliko mjeseci moj najveći modni hit je grudnjak veličine broj šest zbog dojenja. Kreacije su zanimljive za pogledati, ali ja više volim udobnu, ležernu odjeću jer stalno trčim za svojom djecom naokolo. U dosta kolekcija prevladavala je tamna boja, a meni su draže šarene i lepršave kreacije - rekla je Lea koja je nedavno rodila svoje prvo biološko dijete, kći Ružu.

Osim Leonarde, modni su event posjetili i Sanja Doležal, Antonija Stupar, Maja Cvjetković, Zdenka Kovačiček, Miljenka Opačić, Nada Abrus... Modnu večer otvorile su Vesna Karuza i Senija Radić, potom Martina Sporiš, Ana Kujundžić, Marina Milanović, Mauro Gasperi, Shuz te Natalio Đangradović koji je iznenadio publiku svojim prvim modelom koji je nosio maneken u štiklama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 10:41