ŽIVOT KAO U BAJCI

FOTO: KAO JAJE JAJETU Svijet poludio za djevojkom koja izgleda identično kao i princeza iz animiranog filma 'Frozen'

 Disney/Instagram

Anna Faith Carlson iz SAD-a postala je prava internet senzacija nakon što je na društvenim mrežama osvanula njezina fotografija pored fotografije Else iz animiranog filma 'Ledeno kraljevstvo'. Mnogi su ostali iznenađeni zbog nevjerojatne sličnosti između 18-godišnje Anne i Else pa je uskoro osvanula u brojnim medijima.

Anna Faith je odlučila iskoristiti tu sličnost pa je mama njoj i sestri Lexus sašila kostime iz filma. Dok se Anna oblači kao Elsa, Lexus se transformira u Elsinu animiranu sestru princezu Annu.

'Definitivno se osjećam kao da živim u bajci. To je potpuno ludo posebno zato jer sam o tako nečemu maštala od djetinjstva. Uživam u ovome više nego djeca', kaže Anna Faith oduševljeno.

Ona i njezina sestra u svojim kostimima često posjećuju bolesnu djecu u bolnicama i održavaju predstave kako bi uljepšali dan mališanima. 'Naravno da to radimo besplatno, nema ništa ljepšeg nego vidjeti ih kako se smiju', kaže.

No, Anna zaradi pokoji dolar i na posebnim angažmanima. Tako je zbog svoje sličnosti dobila priliku otići na tulum u Dubaiju koji je održavala kći jednog tamošnjeg člana kraljevske obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:42