SVEČANI DAN

FOTO: GEORGE SLAVI PRVI ROĐENDAN Objavljene nove fotografije mezimca kraljevske obitelji

A photograph taken in London on Wednesday July 2, 2014, to mark Britain's Prince George's first birthday, shows Prince William (L) and Catherine, Duchess of Cambridge with Prince George during a visit to the Sensational Butterflies exhibition at the Natural History Museum in London. Britain's Prince William and his wife Catherine on Monday thanked well-wishers around the world as they prepared to celebrate their son Prince George's first birthday. AFP PHOTO/John Stillwell/POOLEDITORIAL USE ONLY
 JOHN STILLWELL / WPA Rota

Britanska kraljevska obitelj danas slavi prvi rođendan malog princa Georgea. Tim povodom njegovi su roditelji William i Kate objavili dvije nove fotografije miljenika cijele zemlje.

Snimljene su u Muzeju prirodne povijesti, baš kao i fotografija objavljena prije tri dana, na kojoj se vidi kako je njihov mezimac prohodao.

Na novim fotografijama mali princ promatra leptira koji je sletio na ruku njegova oca i upire prst prema njemu, dok mama Kate brine da se leptiru ne dogodi ništa kada je zaigrani i radoznali George u blizini.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea također su uputili priopćenje zahvalivši svima koji su uputili darove i čestotke u povodu prvog rođendana njihova sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 20:54