URNEBESNO!

FOTO-BOMBARDIRANJE I ZEZANJE IZA POZORNICE Evo što se događa iza kulisa Grammyja

 Instagram

Iako smo nekad rijetko imali prilike vidjeti što se događa iza pozornice svjetskih filmskih i glazbenih dodjela i događanja, sad su se zvijezde same pobrinule da dobijemo uvid u to objavljujući fotke na društvenim mrežama.

Mnogi od njih sami su objavljivali fotke dok su drugi pozirali sa slavnim prijateljima za njihove fanove poput Paula McCartneyja koji je pozirao s Daveom Grohlom.

Stoga dodjela Grammyja nije bila iznimka od ostalih sličnih događanja, a glavni šaljivdžija iza pozornice bio je Barney Stinson! Zapravo, le-gen-dar-ni glumac Neil Patrick Harris.

On je uletio u kadar i 'foto-bombardirao' Johna Legenda i njegovu suprugu Chrissy Teigen dok su bili iza pozornice dodjele Grammyja, a fotka je postala pravi hit na Instagramu.

Beyonce se i ovog puta pobrinula da bude u konstantnom centru pozornosti pa nakon eksplicitnog nastupa i prozirne haljine, pozirala je s jednom obožavateljicom koja je slavila rođendan. 'Ljudi, ovo je najbolji rođendan ikad', napisala je djevojka s kojom je Beyonce pozirala.

Katy Perry se također pobrinula da njezini fanovi vide što se događa na dodjeli popularnih nagrada pa je pozirala sa plesačima u kostimima za Twitter profil Grammyja.

Madonna je, čekajući vlastiti nastup, odabrala društvo Yoko Ono, udovice Johna Lennona, a zajedno su snimile i jednu fotku za njezin Instagram.

Kako je Madonna na dodjelu povela i 8-godišnjeg sina Davida Bandu, dječak je iskoristio priliku da se fotka sa svojim idolom, Jay Z-ijem.

Za razliku od Madonne, Dave Grohlu iz Foo Fightersa draži je bio Paul McCartney pa svoj oduševljeni osmijeh nije mogao skinuti s lica, a taj trenutak uhvatila je i kamera Grammyjevog fotografa pa je fotka instantno završila na Twitteru i dobila preko 4.000 retweetova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:00