SLAVA I NOVAC

FORBES: DVA I POL NAJBOGATIJA Ashton Kutcher i Jon Cryer najplaćeniji tv-glumci

Kutcherova godišnja zarada dostiže 24 milijuna dolara, a većina je od enormnih honorara koje uzima za ulogu u Dva i pol muškarca, gdje glumi i Jon Cryer, drugi na listi najplaćenijih

Glumac Ashton Kutcher , koji je zamijenio nestašnog Charlea Sheena u seriji Dva i pol muškarca, vrlo brzo je izbio na prvo mjesto po zaradi među televizijskim glumcima. Kako piše Forbes, godišnja zarada glumca dostiže 24 milijuna dolara, a većina je od enormnih honorara koje uzima za ulogu u Dva i pol muškarca.

List napominje kako se dva glavna lika te mega popularne serije potpuno drugačije odnose prema zarađenom novcu – Charlie Sheen nemilice troši na provode i bakanalije, dok Kutcher stalno ulaže, kupuje i prodaje dionice te oplođuje svoj novac.

Forbes napominje kako su i Kutcherovi partneri u seriji, Jon Cryer koji igra Alana te Angus T. Jones koji glumi njegovog sina Jacka, također ušli na popis najbolje plaćenih tv glumaca - Cryer na drugo, a Jones na sedmo mjesto. Treći je Ray Romano iz također popularne serije Svi vole Raymonda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 06:28