NEMA VIŠE LJUBAVI

ERVIN SE POVJERIO STEFFANI DA MISLI NA NJU, A ONA GA NAPALA 'Jadan si, bezvezan i jako glup momak!'

 Screenshot: RTL

Steffani je sinoć proslavila 21. rođendan, a po njegovu završetku je odlučila raščistiti neke stvari s Ervinom. Sadašnji prijatelji, a nekadašnji ljubavnici su popričali o svome odnosu i njegovom toku.

Ervin želi izgladiti situaciju i ostati u prijateljskim odnosima s temperamentnom Splićankom jer 'misli na nju', dok mu je ona poručila kako je trebao ranije misliti na to.

Otkrila mu je kako bi joj bilo puno lakše da se situacija među njima drugačije odvila. Odnosno, bolje bi se osjećala da joj je uputio neku ružnu riječ, nego da se tako brzo ohladio od nje i prešao na Barbaru. Nazvala ga je 'pokvarenom pločom' jer se ponavlja i može predvidjeti što će reći u određenoj situaciji. Ervin se potom prebacio na drugu temu rekavši kako nikada dosad nije osjetio ljubomoru i da Steffani ništa ne postiže time što je bliska s Goranom.

Potom je pitao Steffani zašto ga gleda preko dana pa je ona njemu uzvratila istim pitanjem. Oboje smatraju kako se ne radi o bezazlenim pogledima, međutim Ervin joj je obećao kako ju više neće tako gledati.

Splićanka je rekla Ervinu da na njega gleda kao na prolaznika te da ga smatra 'jadnim i bezveznim likom'. Nastavila je jednako brutalno i rekla da ga žali jer je 'jako glup momak što se tiče nekih stvari, ne svih'. Ipak, ne vidi ga kao lošeg dečka, samo ga više ne gleda istim očima kao što ga je prije gledala.





Stefani i Ervin! Da li su oni zaista kul i ko od njih laže sebe?

Stefani i Ervin! Da li su oni zaista kul i ko od njih laže sebe? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 14. listopad 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:27