PRVO PA MUŠKO

EKSKLUZIVNO Severina i Milan već znaju: Bit će sin!

Prijatelji kažu kako pjevačica nije tražila da joj otkriju spol djeteta. Oboje ističu da im to uopće nije bitno i da im je najvažnije da beba koja stiže u veljači bude zdrava

Severina čeka sina - kažu bliski prijatelji popularne pjevačice koja proživljava najsretnije razdoblje svog života, čekajući svoju prvu bebu s muškarcem koji je obožava, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

- Da je njezina beba dječačić, doznala je početkom ovog tjedna, sasvim slučajno, na liječničkom pregledu, i to je povjerila samo svojim najbližima. Sama Severina od doktora nije tražila da joj otkriju spol bebice. Nije joj to važno, bitno joj je samo da beba bude zdrava i jedva čeka veljaču kada će njena i Milanova prinova doći na svijet - tvrde Severinini prijatelji.

Rani pregled

Tomica Petrović, menadžer glazbene zvijezde, jučer nije želio potvrditi informacije o tome čeka li pjevačica doista muško dijete.

- Mislim da svaka spekulacija u ovom trenutku nije primjerena jer je riječ o djetetu. Treba pričekati da sama Severina otkrije spol svoje bebe, ako to bude htjela učiniti - rekao je Petrović. S druge strane, liječnici kažu da je to moguće utvrditi i u ranom razdoblju trudnoće.

- To se može utvrditi na pregledu koji zovemo mini anomaly scan, a koji se obavlja između jedanaestog i trinaestog tjedna trudnoće. Taj postupak obuhvaća rani kombinirani probir, najefikasniju metodu za otkrivanje eventualnih urođenih anomalija, ultrazvučni pregled te krvne testove. U sklopu tih postupaka može se otkriti i spol djeteta, pogotovo ako je riječ o muškom djetetu - objašnjava doktorica Silva Babić iz Zagreba.

No, Severina i Milan zasad nisu počeli kupovati odjeću plavih boja za svog malog horoskopskog Vodenjaka koji će, ako je vjerovati zvijezdama, biti živahan, originalan i maštovit.

- Oni jednostavno uživaju jedno u drugome, svojoj ljubavi i svom prvom, ali i posljednjem ljetovanju udvoje. Dane provode krstareći Jadranom. Severina nema nikakvih posebnih trudničkih prohtjeva, lagane jutarnje mučnine sve su joj rjeđe, a zahvaljujući Milanu koji ženu svog života mazi, nastojeći joj ispuniti sve želje, eventualne tegobe koje trudnice mogu osjetiti u ranom stadiju trudnoće nestaju kao rukom odnesene - priča nam Severinin prijatelj, povjeravajući da je buduća mama zaplakala kad je doznala da je u drugom stanju.

Podijelila sreću

- Prvo je bila u šoku, a onda je zaplakala. Potom su i Milanu potekle suze radosnice - govori Severinin prijatelj koji kaže da nikad dosad nije vidio Severinu tako blistavu od sreće.

- Mogla je, da je htjela, objaviti da je trudna i par mjeseci poslije, ali imala je potrebu svoju sreću podijeliti sa svima, pa tako i sa svojom publikom koja je vjerno prati sve ove godine. Uz to, Seve nikad nije bila lažljivica i kalkulantica. Sve što je u životu napravila, napravila je iskreno i punim srcem. Uostalom, Milana je upoznala u vrijeme kad je bila u dugoj ljubavnoj vezi s Riječaninom Slavkom Šainovićem. Mnoge žene na njenom mjestu ne bi odmah poslušale zov vlastitog srca, nego bi čekale i kalkulirale. No, Severina nije takva. Čim je shvatila da je upoznala muškarca svog života, pošteno je to priznala Slavku. Nikome to na njenom mjestu ne bi bilo lako. Bilo je onih koji su je zbog toga ogovarali, čudili se zašto je prekinula mirnu i sigurnu ljubavnu vezu, no ona je samo slušala svoje emocije. I nije pogriješila! - kaže Severinin prijatelj, koji dodaje da se pjevačica doista izvrsno osjeća i naglašava da će odraditi sve unaprijed dogovorene koncerte. U četvrtak će tako lijepa trudnica nastupiti u Mostaru, u subotu ima koncert na Gospinu polju u Dubrovniku i sigurno je da će na noge podići sve koji dođu na nastup, baš kao što je to napravila i na prošlotjednom koncertu u Vodicama. Tamo je Severina održala dvosatni koncert odjevena u pripijenu kratku haljinu koja je naglašavala struk, a premda je najavila da će joj se koncertna koreografija u skoroj budućnosti sastojati od geganja na mjestu, u Vodicama je skakala i plesala pokazujući da je u izvrsnoj formi.

Nastupi do listopada

Pjevačica koja je top-ljestvice ovog ljeta poharala hitom “Brad Pitt” s nastupima će nastaviti do listopada, a potom će se posvetiti završavanju posla oko novog albuma. Skladbe je uglavnom već odabrala, no neće ih promovirati tijekom jeseni jer će se Milan i ona tada u potpunosti posvetiti iščekivanju svog dječačića. Zbog toga će se, uostalom, preseliti u Split, Severinin rodni grad, na radost njezine majke Ane. U prvo vrijeme živjet će u stanu koji je pjevačica prije nekoliko godina kupila na splitskom Žnjanu. Premda su se u javnosti pojavile informacije kako zaljubljeni par razmišlja o kupnji kuće u elitnoj splitskoj četvrti Meje, kao i da će u Splitu biti do proljeća, nakon čega se s bebom sele u Beograd, Severinin prijatelj tvrdi da oni o svemu tome uopće ne razmišljaju.

Beograd, Split ili Mars

- Oni već osam mjeseci, otkako su se upoznali na Milanovu rođendanu, žive svoj najljepši ljubavni san, a dolazak bebe kruna je njihove sreće. Zbog svega toga ne zamaraju se time hoće li nastaviti živjeti u Splitu, Beogradu ili na Marsu - kaže Severinin prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:18