'MRZIM ŠOPINGIRATI'

EKSKLUZIVNI VIDEO SA SNIMANJA SEKSI LARE 'Studiram poduzetništvo, ali da se mene pita, voljela bih postati glumica'

Kroz razne uloge mogu izraziti svoje emocije. Najviše volim stajati pod reflektorima, od svjetla ne vidjeti lica u publici i čuti samo njihov smijeh. Gluma me oslobađa, kaže nam Lara, koja je i manekenka
 Dražen Komar

Lara Krizmanić, danas 19-godišnja studentica poduzetništva, prije šest godina sudjelovala je na Supertalentu. Svojim imitacijama došla je do polufinala, a ostala je pred kamerama i nakon izlaska iz showa. Njezin životni san je postati glumica pa je pohađala brojne škole glume.

Bitka za karijeru

- Kroz razne uloge mogu izraziti svoje emocije. Najviše volim stajati pred reflektorima, od svjetla ne vidjeti lica publike i čuti samo njihov smijeh. Gluma me oslobađa - otkriva Lara.

Manekenstvom se bavi posljednjih godinu dana, a kaže kako je zadovoljna ponudama i svim što je dosad postigla. U svijet mode uvela ju je bivša djevojka njenog oca kada ju je, bez njezina znanja, prijavila za Cro-a-Porter.

(Kliknite fotografiju za pregled cijele galerije)

- Rekla mi je da sam visoka i da ću sigurno proći audiciju. To je bila prva revija koju sam nosila, a kasnije su se samo redale - prisjeća se Lara.

Nedavno je sudjelovala na izboru za Kraljicu Hrvatske i osvojila titulu Prve princeze. No, ne vjeruje da će u manekenstvu ostati dugo.

- To mi nije i ne smije biti cilj. Želim imati karijeru, da se mene pita, bila bih glumica ili voditeljica, ali bez problema bih mogla biti poduzetnica i svaki dan sjediti u uredu - kaže o svojim planovima Lara.

Trenutno radi u kafiću, u kojem su i više nego zadovoljni njenim zalaganjem, a manekenstvo je malo zapostavila jer su joj počela predavanja na fakultetu. Naime, objasnila je poslodavcima kako prvo mora misliti na obrazovanje, a tek onda na džeparac.

Prijatelji je znaju kao takvu - uvijek puno analizira i ne donosi odluke naprečac. Uz to, ne voli klasične izlaske i kupovanje krpica.

- Valjda zato nemam mnogo prijateljica. Njihove priče me zamaraju, pogotovo ako su mojih godina ili mlađe od mene - kaže Lara.

Kemija je najvažnija

Stoga ne čudi što je dečko stariji od nje. Zajedno su godinu dana i Lara je uvjerena da će to potrajati jer, kako sama kaže, ne bi ni ulazila u tu vezu da ne očekuje nešto više od nje. S njom nema nešto između, ili je u ozbiljnoj vezi ili je potpuno sama. Prije, kada je bila mlađa, imala je svoj tip dečka, a danas joj je važna kemija.

O izgledu se ne brine previše jer je sasvim zadovoljna kako izgleda. Voli se šminkati i urediti, lijepo odjenuti, no ne bi joj bio problem da je svijet vidi bez šminke i raščupane kose. Hobiji su povezani s njenom kreativnom stranom pa u slobodno vrijeme piše pjesme, crta i slika. S obzirom na to da su joj roditelji rastavljeni već više od 15 godina, živi s majkom i bakom. Roditeljima se najviše sviđa njena svestranost, no boje se da ne zanemari fakultet.

- Prošle godine upisala sam germanistiku i povijest umjetnosti, ali sam brzo odustala jer se nisam vidjela u tome. Zato se mama i tata boje da mi slava ne udari u glavu pa da ne zeznem i poduzetništvo - smije se Lara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:11