SILVESTROVO

DOČEKAJTE NOVU NA GRADSKIM TRGOVIMA Otkrivamo tko i gdje svira u najluđoj noći

Mnoge velike glazbene zvijezde bit će pokretači slavlja u našim gradovima
 CROPIX

Mnoge velike glazbene zvijezde na Silvestrovo će nastupiti na gradskim trgovima. Takav aranžman odgovara i publici, koja će besplatno moći uživati u poznatim hitovima, ali i glazbenicima kojima je honorar zajamčen, pa nema natezanja s gazdom kluba koji u posljednji trenutak nastoji spustiti dogovorenu cijenu.

Rockerski u Rijeci

U Zagrebu će na Trgu bana Jelačića nastupiti glazbenici koji su žarili i palili osamdesetih godina prošlog stoljeća. Na koncertu nazvanom “Happy New Wave” svirat će Jura Stublić i Film, Jura Pađen sa svojim Aerodromom, Renato Metessi i Zvijezde, Davor Gobac, Boris Leiner...

Splićane će u programu pod nazivom “Split za cili svit” zabaviti Zorica Kondža, Marijan Ban i njegovi Diktatori te, kao poslastica za kraj, žestoki Siniša Vuco. Sjevernije, u Rijeci, koja je već postala poznata po rockerskim dočecima , na Korzu sviraju momci iz Parnog valjka. Šibenčani će tijekom novogodišnjeg glazbenog dočeka na Docu pjevati uz nastup Dubioza kolektiva te šibenske funk grupe Ti ritu piri pip. Na Stradunu će na Silvestrovo nastupiti grupa Silente, ali i Tony Cetinski, koji će osim večernjeg nastupa koncert održati i nekoliko sati ranije, na dočeku dječje nove godine. Prljavo kazalište 31. prosinca svirat će na Hvaru, a kako kaže Tihomir Fileš, to je prvi put da Novu čekaju na nekom otoku.

Seve i Gibonni

Severina je još u lipnju dogovorila da će 2015. godinu dočekati u Poreču, a Zlatan Stipišić Gibonni nastupit će u Puli, na Forumu, s gostima - Davorinom Bogovićem, Damirom Urbanom i Ivanom Husar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 02:49