NAPOKON ZAJEDNO

David i Victoria Beckham očajnički priželjkuju djevojčicu

Zbog ozljede Ahilove tetive David Beckham neće igrati na SP-u pa će više vremena biti s obitelji
 ZUMA

ZAGREB - Engleski nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria odlučili su poraditi na četvrtom djetetu nakon što je Beckhamov san o četvrtom nastupu na Svjetskom nogometnom prvenstvu uništen zbog ozljede Ahilove tetive tijekom nedjeljnog susreta talijanskog prvenstva između Milana i Chieva.

Odijevanje u haljinice

Bliski prijatelj para otkrio je, jer bi David zbog ozljede mogao biti izvan pogona i do šest mjeseci, da je par napokon spreman proširiti svoju peteročlanu obitelj te nakon trojice sinova, 11-godišnjeg Brooklyna, 7-godišnjeg Romea i 5-godišnjeg Cruza, očajnički žele i curicu. Čak je i Victoria nedavno u jednom intervjuu priznala da priželjkuje djevojčicu da više ne bude jedina žena u obitelji koju bi mogli odijevati u različite haljinice.

Beckham se nadao da će postati prvi engleski igrač u povijesti koji bi nastupio na svom četvrtom SP-u, ali je pri kraju susreta protiv Chieva osjetio jaku bol jer je tijekom kratkog dodavanja krivo stao na lijevu nogu i odmah signalizirao klupi da je “nešto puklo”. Njegovi suigrači svjedočili su da je nakon dolaska u svlačionicu i zaplakao.

Victoria je odmah sjela u prvi zrakoplov iz Los Angelsa do klinike u Turku u Finskoj, gdje su Davidu operirali nogu, a unatoč tome što je operacija dobro prošla, Beckhamov liječnik je rekao da slavni nogometaš neće mjesec dana moći hodati bez štaka, a na prve treninge neće moći od tri do pet mjeseci.

Daleko od crnih misli

Umjesto da se prepuste crnim mislima, Beckhamovi su odlučili na najbolji način iskoristiti vrijeme koje zbog Davidove ozljede mogu provesti zajedno jer je Beckham, kao i prošle sezone, u Milanu, gdje igra na posudbi iz američkog La Galaxyja do kraja sezone. Sad kad ih ne dijeli Atlantski ocean, bračni par se može “baciti” na posao i sinovima darovati dugo priželjkivanu sestricu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 21:48