SITNI ZNAK PAŽNJE

Dar za mamu: Severini će Milan za rođenje sina kupiti njen najdraži restoran u Beogradu?

Ispred Severinina apartmana, kako doznajemo iz povjerljivih izvora, stoji tjelohranitelj

Da će se najiščekivanija beba na Balkanu zvati Aleksandar, njegova majka Severina dala je naslutiti još u studenome. Naime, lijepa trudnica na snimanju videospota svog zadnjeg hita “Grad bez ljudi” pojavila se s novim, tankim zlatnim lančićem oko vrata koji je krasilo minijaturno slovo “A”. Premda se po medijima posljednjih tjedana nagađalo kako će se njezin dječačić zvati Aleksandar Ivan, presretni otac Milan Popović prijateljima je u ponedjeljak oko ponoći javio da je na svijet došao Aleksandar, težak 3200 grama i dugačak 52 centimetra. Ime Ivan, nagađaju Severinini i Milanovi prijatelji, maleni će dobiti na krštenju.

Zavjet šutnje u bolnici

Severinu, koja je rodila carskim rezom u ponedjeljak u 23.04 minute, jučer ujutro u splitskoj su bolnici prvi posjetili Milan i njezina majka Ana . Iz rodilišta su izašli nasmijani, potvrđujući kako da je s bebicom i mamom sve u najboljem redu. Splitsko rodilište već od jutra okupirano je predstavnicima medija koji iščekuju neku novu vijest o najpoznatijoj hrvatskoj rodilji.

Ispred Severinina apartmana, kako doznajemo iz povjerljivih izvora, stoji tjelohranitelj pa se čak ni bolničko osoblje ne može slobodno ušetati u sobu pjevačice . Inače, peti kat obavijen je zavjetom šutnje, pa tako o detaljima poroda, kao ni o prvom susretu majke i djeteta ili primjerice njegovu izgledu nitko ne smije reći ni riječi. Čak je i ravnatelj KBC-a Split Dujomir Marasović, koji je u utorak eksluzivno za Jutarnji potvrdio da su mama i beba dobro, rekao da je Severina tražila strogu zaštitu svoje privatnosti i da nitko iz bolnice više ne komunicira s medijima. O Severininu porodu izvijestili su svi mediji u regiji, a na njenoj Facebook stranici od srijede u jedan sat u noći piše: A. Firule i malo srce. Srpski mediji, među ostalim, pišu da je novopečeni otac Milan rezervirao restorane u Splitu i Beogradu kako bi proslavio sinovo rođenje. Srpski kralj bakra, osim toga, kako piše srpski Puls, svojoj partnerici navodno priprema iznenađenje - kupnju njezina omiljenog restorana u beogradskoj Njegoševoj ulici, u blizini Milanova luksuznog penthousea.

Pomagat će joj majka

Milan već nekoliko dana navodno pregovara s vlasnicima tog objekta kako bi svoju dragu razveselio nakon poroda. “Severina i Milan česti su gosti restorana, naročito je to bilo prošlog ljeta, kada su dosta vremena provodili u Beogradu. Lokacija im savršeno odgovara jer je njihov stan upravo u ovoj ulici, pa su gotovo svaki dan doručkovali baš tamo.

Restoran nije bio na prodaju, ali Milan je ponudio veliki iznos i sumnjam da će ga vlasnici odbiti”, rekao je izvor blizak popularnom paru. U sklopu tog restorana postoji nekoliko soba za odmor, koje Milan također navodno želi kupiti da bi u njemu mogli ugostiti sve svoje prijatelje i Severininu obitelj kad dođu iz Hrvatske u Beograd.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:20