POTVRĐENA ŠUŠKANJA

'DA, ISTINA JE! VOLIMO SE!' Tiger Woods i Lindsey Vonn potvrdili da su u vezi!

 Facebook

Kako bi se u današnjem svijetu reklo: "Nije službeno dok se ne objavi na Facebooku!" E pa, sudeći po objavi na toj društvenoj mreži, golf legenda Tiger Woods (37) i slavna skijašica Lindsey Vonn (28) su u ljubavnoj vezi!

Iako se o njihovoj vezi u javnosti već duže vremena špekuliralo, Woods je danas na Facebooku objavio fotoalbum njega i skijašice koji je izazvao golemo zanimanje, a zatim je nakon toga objavio i poruku kojom je uklonio sve sumnje.

- Ova sezona je dosad bila odlična, sretan sam pobjedama u Torreyu i Doralu. Nešto lijepo što se dogodilo izvan terena bilo je upoznavanje s Lindsey Vonn. Lindsey i ja smo već neko vrijeme prijatelji, ali u posljednjih nekoliko mjeseci smo postali veoma bliski i počeli se viđati. Zahvaljujemo vam na vašoj podršci i respektiranju naše privatnosti. Želimo nastaviti našu vezu, privatno, poput običnog para i nastaviti se natjecati kao sportaši.

Informaciju je na svojoj Facebook stranici potvrdila i Lindey Vonn .

- Iako pretpostavljam da nije bila dobro čuvana tajna, da, viđam se s Tigerom Woodsom. Naša je veza zadnjih mjeseci prerasla iz prijateljstva u nešto više i jako sam sretna zbog toga. Ne planiram više o tome govoriti u javnosti i voljela bih taj dio života zadržati između nas, obitelji i bliskih prijatelja. Hvala vam na razumijevanju i nadam se vašoj podršci i u budućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 00:28