ODUŠEVLJAVAJU PUBLIKU

COSTA S3NGSIA USPJEŠNO PLOVI RADIJSKIM ETEROM Poslušajte novi singl "Hoda on"

 Promo

"Costa S3ngsia" isplovila je radijskim eterom i klubskim prostorima na jesen prošle godine. Od onda je pokupila odlične kritike, a s albuma su skinuta tri singla, "Na More", "Dođi" i "Što su jutros napravile?". S3ngsi nakon odličnog nastupa na ovogodišnjem Inmusic festivalu predstavljaju spot za novi singl, "Hodao on" za koji su snimili i spot s akademikom Markusom Schankermannom iz Leipziga s kojim su surađivali na kreiranju naslovnice "Coste S3ngsie".



Kažu da je suradnja sa Markusom pravi užitak i velika čast raditi sa umjetnikom koji je surađivao sa imenima poput Radioheada, Oasisa i the Vervea. Video spot je izrazito zanimljiv, jer je koncipiran kao priča u crtanoj animaciji.



Za spot se je iskoristilo oko 700 komada crtanih A4 papira. Za realizaciju spota pomogao je i Robert Mužar, dok je finalizaciju napravio S3ngsi su inače nezavisni zagrebački rock bend sa nedavno izdanim drugim albumom "Costa S3ngsia". Album izlazi točno tri godine nakon izvrsno prihvaćenog prvijenca "Moderno trijezan", koji je također pokupio odlične recenzije i osigurao S3ngsima posebno mjesto na hrvatskoj sceni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 11:43