TAJNA PROŠLOST

Clooney, jesi li znao? Tvoja zaručnica preživjela je pakao prostitucije i droge

Elisabetta Canalis je u dva talijanska kluba zabavljala VIP goste kako bi oni potrošili što više novca, pri čemu je učestalo uzimala heroin i kokain

Djevojka hollywoodskog zavodnika Georgea Clooneyja, atraktivna Elisabetta Canalis, upletena je u skandal vezan uz lanac prostitucije i droge u Milanu koji je potresao cijelu Italiju. Naime, prema izjavama svjedoka uključenih u službenu istragu tužiteljstva protiv dva poznata milanska noćna kluba u kojima se, navodno, odvijala prostitucija i konzumacija droge, Canalis je tijekom karijere modela zabavljala VIP goste tih klubova te učestalo uzimala kokain i heroin.

Svjedočenje prostitutke

- Sjećam se uzimanja kokaina s Elisabettom Canalis i još dvije djevojke. Bili smo u noćnom klubu The Club u prosincu 2007. godine na privatnoj zabavi poznate i slavne zvijezde, čijeg se imena ne mogu sjetiti. Također se ne sjećam tko je donio drogu, ali svi smo je konzumirali - izjavila je bivša pariška manekenka Karima Mened, jedna od elitnih prostitutki unajmljenih da zabavaljaju istaknute klijente i goste klubova Hollywood i The Club.

Njezino svjedočenje omogućilo je u ponedjeljak policijsku raciju u oba noćna kluba i njihovo zatvaranje te uhićenje pet osoba osumnjičenih za vođenje ilegalnih poslova, protiv kojih su dignute optužnice i određen im je kućni pritvor. Službeni dokument svjedočenja 26-godišnje Mened, kao i izjave tužiteljstva otkrile su i objavile talijanske novine Corriere della Sera .

“Djevojke su nudile seksualne usluge u klubovima, a često su gosti onim djevojkama i poznatim osobama za koje su željeli da budu za njihovim VIP stolom besplatno nudili drogu jer su željeli biti viđeni u društvu atraktivne djevojke, pogotovo ako je riječ o poznatoj zvijezdi iz svijeta mode, zabave ili sporta”, stoji u službenoj izjavi glavnog tužitelja Franka Di Maia.

Veze s nogometašima

Klubovi su navodno regrutirali mlade i privlačne modele kako bi poticale goste da potroše što više novca naručujući skupocjena pića, te su nudile seksualne usluge za novac. Prema izjavama Karime i još nekoliko neimenovanih djevojaka, i Canalis je bila jedna od poznatijih djevojaka koja je imala zadatak zabaviti eksluzivne goste i pritom ih natjerati da potroše velike svote novca. Iako nije potvrđeno da je Canalis seksualno zadovoljavala klijente klubova poput ostalih djevojaka, svjedoci su potvrdili da je više puta viđena kako smrče kokain s gostima.

Talijanska ljepotica u to vrijeme nije službeno bila u vezi, iako su je tada domaći mediji povezivali s nogometašem Manuelom Blasijem. Prije nego što je osvojila naklonost jednog od najvećih hollywoodskih zavodnika i vječitog neženje Georgea Clooonyja, Canalis, koja je jedno vrijeme radila i kao sportska komentatorica nogometnih utakmica, izlazila je s još dvojicom nogometaša. Christian Vieri bio je u romantičnoj vezi s njom od 2000. do 2004. godine, a kratku romansu imala je i s Ferreirom Reginaldom.

Štiti ih gradonačelnik

Osim kao model, Canalis je u Italiji poznata kao uspješna televizijska voditeljica i glumica. Što se tiče njezina pokušaja osvajanja Hollywooda, snimila je tek male i nezamjetne uloge u filmovima “Deuce Bigalow: European Gigolo” i “Virgin Terrtory”.

Ljubav između Elisabette i Clooneyja buknula je u ljeto prošle godine tijekom glumčeva posjeta Italiji, gdje Clooney učestalo i rado provodi svoje godišnje odmore. Par se upoznao u Rimu preko zajedničkih prijatelja, a šarmantni glumac odmah je podlegao čarima lijepe Talijanke. Clooney je počeo sve više vremena provoditi u Italiji te u prekrasnoj vili koju je kupio na talijanskom jezeru Como. Ubrzo se Canalis uselila u glumčevu vilu te su postali glavna meta mnogobrojnih paparazza koji su danonoćno pratili imanje pa je par čak razmišljao o prodaji vile da sačuva privatnost, te o kupnji imanja u Elisabettinoj rodnoj Sardiniji. Clooney je glasine o prodaji imanja brzo demantirao, a mnogo je u tome pomogla i odluka gradonačelnika Roberta Pozzija koji je, kako bi zadržao svjetski poznatu zvijezdu koju su mještani zavoljeli, uveo zakon prema kojem je zabranjeno da se ispred Cloonyjeve kuće nalazi skupina veća od troje ljudi.

Bez komentara

I dok se svijetom širi vijest o sramotnom skandalu u koji je navodno uključena Elisabetta, Clooney i njegova draga trenutno uživaju u svojoj vili i nisu spremni davati izjave medijima. Svega dan prije izbijanja skandala mediji su se uvelike raspisali o tajnom vjenčanju para koje se navodno trebalo dogoditi ovaj tjedan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 20:02