KORAK DO OLTARA

Severina želi raskošno i romantično vjenčanje u Beogradu?

Kako je Milan za zaručnički prsten potrošio čak 30 tisuća eura, ne možemo ni zamisliti koliko će novaca uložiti u najsretniji dan u životu
 Goran Mehkek/CROPIX

BEOGRAD - Već je sasvim uobičajeno da je popularna hrvatska pjevačica Severina cijelo vrijeme u srpskoj prijestolnici. Tamo sa svojim zaručnikom, srpskim 'kraljem bakra', Milanom Popovićem provodi prve dane ljeta te se vrlo rijetko razdvajaju jedno od drugog.

Prema pisanju srpskog Blica, Severina i Milan započeli su ozbiljne pripreme za vjenčanje.

- Severina i Milan se jako vole i u posljednje vrijeme sve češće pričaju o vjenčanju. Postoji mogućnost da se svadba, čak, održi u Beogradu - kaže za Blic izvor blizak paru, objašnjavajući da se njih dvoje trenutno dogovaraju o vremenu i mjestu vjenčanja.

Iako se do sada pisalo kako će se Seve i Milan vjenčati u inozemstvu, u nekoj od raskošnih svjetskih metropola poput Pariza ili Las Vegasa, a govorilo se i o Cipru i Miamiju , izgleda kako se zaljubljeni par sve više priklanja opciji da se vjenčanje održi na 'našim prostorima'.

- Severina i Milan imaju mogućnost da putuju gdje žele kada god požele. Upravo zbog toga im nije bitno da vjenčanje bude u inozemstvu. Voljeli da su blizu svojih najmilijih. Mjesto i vrijeme su najmanje važne stavke - tvrdi prijatelj para.

Međutim, poznato je jedno - njihova će svadba biti izuzetno luksuzna. Kako je Milan za zaručnički prsten potrošio čak 30 tisuća eura, ne možemo ni zamisliti koliko će novaca uložiti u najsretniji dan u životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:22