MRAČNE TAJNE

Srpski kralj bakra Milan Popović živi po uputama vračare. Hoće li to Severina izdržati?

Milan Popović opsesivno je praznovjeran, svakodnevno se konzultira s vidovnjakinjom i ispunjava njezine zahtjeve

ZAGREB - Da je naša pjevačka zvijezda Severina kojim slučajem mlađa od 35 godina, danas ne bi bila u nedavnoj započetoj i odmah javnosti otkrivenoj ljubavnoj vezi sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem. Nije riječ o tome da 45-godišnji srpski milijarder ne voli mlađe cure ili se možda protivi vezama s većom razlikom u godinama među partnerima, nego je tako za njega, odobrivši vezu, navodno odlučila njegova osobna vračara.

Vidovnjakinja u kontroli

Naime, Milan Popović, prema pisanju srpskog portala svet.rs, opsesivno je praznovjeran, pa živi prema uputama izvjesne gospođe vidovnjakinje (njeno ime nije poznato javnosti, nap. a.) s kojom se svakodnevno konzultira i bez pogovora ispunjava njezine zahtjeve.

Trenutno najeksponiraniji Srbin tako je, da ga ne bi pogodio grom ili nedajbože sustigla kakva kletva, prije nekoliko godina, piše svet.rs, na nagovor vračare srušio luksuznu kuću s bazenom u blizini čenejskog aerodroma na koji je imao i pristup osobnim zrakoplovom. Kuća je bila nova i moderno uređena, a Milanu se svidjela na prvi pogled te je za nju, navodi svet.rs., ponudio “cifru koja se ne odbija”. Nakon što je potpisan kupoprodajni ugovor, a kralj bakra i službeno postao vlasnik kuće, u kontrolu je došla njegova vidovnjakinja.

Kapsule od tisuću eura

Nakon analize kuće - podzemnih voda, rasporeda namještaja, dobrih i loših vibracija i koječega drugog - odlučila je da ju treba srušiti i na istome mjestu iz temelja sagraditi novu u obliku kornjače, bez oštrih kutova i četvrtastih oblika. Milan, navodno, ni trenutka nije dvojio, nego je kuću dao srušiti i prema uputama počeo gradnju nove. Međutim, to nije sve. Upute vidovnjakinje dobili su i radnici koji su rušili kuću - na nogavicama i rukavima morali su nositi zvončiće kako bi rastjerali zle duhove.

Zahvaljujući osobnoj vidovnjakinji, Milan Popović nema problema ni s mamurlukom i glavoboljama - naime, njegova mu je vidovnjakinja odobrila posebne kapsule od maslačka koje pije svaki put kada planira pijanku jer neutraliziraju učinak alkohola. A one očito djeluju jer srpski milijarder, otkriva svet.rs., bočicu tih kapsula plaća tisuću eura. I veza sa Severinom dobila je blagoslov jer naša pjevačica ima 38 godina, a vidovnjakinja navodno Milanu ne dopušta izlaženje sa ženama mlađim od 35 godina jer, smatra ona, nose negativnu energiju.

Osim što živi onako kako mu kaže vračara, Milan navodno nije ni u poslu sve stekao svojim osobnim angažmanom, nego je veliku ulogu u njegovu stjecanju bogatstva, navodi svet.rs, imao njegov otac, prije nekoliko godina preminuli Titov general Jovo Popović.

Na rubu zakona

General Popović sina je, doznajemo, bezbroj puta spasio sigurnog zatvora zbog, tvrde upućeni, poslova na rubu zakona kojima se Milan bavio, a ljagu s njegova imena prao je i tijekom brojnih afera koje su se uz sina vezale. Jovo Popović bio je dugogodišnji čelnik partizana, Titovo osiguranje i delegat za sigurnost Jugoslavenskog nogometnog saveza, a utjecajan je bio i u Miloševićevo doba.

U cijeloj toj poplavi informacija o vlasniku valjaonice bakra Sevojno i Amalco grupe, brojnih jahti i nekretnina diljem svijeta, među kojima i luksuznog apartmana u Miamiju, ova o osobnoj vidovnjakinji svakako je među najzanimljivijima.

Velik broj Sevinih obožavatelja nakon ovih vijesti sigurno će se zapitati hoće li se pjevačica osjećati kao druga žena u Milanovu životu, hoće li biti pod povećalom Milanove vračare i hoće li joj se morati dodvoravati kako jednog dana njezinu odabraniku ne bi zapovjedila prekid veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 06:01